USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Bir Yenilgi Daha?

25-02-2019

Sivasspor´da şöyle bir gelenek var, yenilmeye başladığı zaman mağlubiyetlerin arkası kesilmiyor. Geçen hafta Erzurum mağlubiyeti şimdi de Antalyaspor?

Ne diyelim ki; hangi hatayı söyleyelim, hangi birini yazalım. Takım havaya mı girmiş? Rakibi mi küçümsüyor? Yoksa bazı işler kötü mü gidiyor? Bilemedik işin doğrusu.

Maçın ilk devresi ayağında top tutamayan Rybalka, orta açamayan Ziya, topla birkaç kez olan karşılaşmış olan Diabate daha denir ki. Çok kötü oynuyoruz ve yine geçen hafta olduğu gibi Mattias´ın hatasından gol yedik.

Birde haftalar sonra kazanan Erzurum, haftalar sonra kazanan Antalya ve sırada Bursa mı var? Biz bu kafayla Avrupa´ya falan gidemeyiz. İşin gerçeği bu, kim ne derse desin Avrupa hayal bile edilemez.

İLK DEVRE GÖZÜMÜZ YİĞİDO´YU ARADI

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında gözümüz sahada Sivasspor´u aradı. O eski heyecan dolu, hırs, azim dolu Sivasspor´dan eser yoktu. Ruhsuzlar takımı gibi sahada yerini alan bir Sivasspor izledik. Ancak ikinci yarı maçın rengi değişti. İkinci yarı değişikliklerle ve pozisyonlarla başladı.

Demir Grup Sivasspor, rakibini yenmek için elinden geleni yaptı. Sivasspor Kone´nin tek golü ile farkı 1´e indirse de rakibini bir türlü yakalayamadı. Bu arada Antalyaspor da çok iyi takım. Bülent hoca süper bir takım sahaya sürmüş. Rakip kolay değildi bu bir gerçek.

Bu maçla ilgili daha fazla konuşmaya gerek yok, yenildik, yine yenildik? Sineye çekip önümüzdeki haftalara bakalım?

BURSA MAÇI DA ZOR OLACAK

Bu hafta oynayacağımız Bursa maçı çok zor olacak, bu bir gerçek. Temennimiz Hakan hocanın Bursa maçı öncesi takıma önlem alması. Artık nasıl çalıştırır, takımı maça nasıl motive eder o Hakan hocanın işi, bize de maç gününü ve saatini beklemek düşer?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?