USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Bizde Korona Bitti Şimdi Rakipler Düşünsün?

23-12-2020

Koronavirüs illeti ortaya çıktığından beri ilk defa bu kadar geniş kadroyla çıktı sahaya Sivasspor?

Haftalardır maç kazanamayan takımın Konya´da ne yapacağı merak konusuydu, maç başladı Sivasspor´da başladı. Sürekli top bizde kalıyor, ataklar yapıyoruz, pozisyonlara giriyoruz, biz oynuyoruz Konya seyrediyor, ama ilk yarı golü bulamadık.

2. yarı başlarken bizde bir tereddüt yok, bu takım golü hatta golleri bulacak düşüncesindeyiz. Nihayet golü bulduk, öndeyiz, niye çekiliyoruz geriye diye konuşmaya başladık, hem de komple takım olarak, kızıyorum kendi kendime bu kadar defansa çekilir mi diye, sonra düşünüyorum biz bu maçı kazanalım, takımın futbolcuların morali düzelsin, seyircinin ümitleri tekrar yeşersin diye?

Haftalar sonra galip geliyoruz, hem de deplasmanda, nasıl sevinmeyelim, aylar sonra bu kadar derin bir kadro görüyoruz. İsrail takımıyla ikinci karşılaşmada biri kaleci olmak üzere 3 futbolcumuz vardı, nerdeyse kalecimize forma giydirip sahaya sürecektik.

Kazandık son 15 dakika baskı yedik ama kazandık, çok güzel oldu bundan sonra sakatlıklar olmazsa kazanmaya devam edeceğiz inanıyoruz ve takımımıza güveniyoruz?

Koronavirüs hastalığını atlatan Rıza Hoca, maskesiz seyretti karşılaşmayı, alıştığımız, beklediğimiz, sevdiğimiz hareketleri yaptı. Kazanmak için son 15 dakikayı bütün takım olarak defansa çekti, kızdık bazen bu kadar yaslanılır mı diye, hoca bildiğini yaptı 3 puanı aldı?

Perşembe günü Gençlerbirliği ile evimizde oynayacağız, o maçtan alacağımız bir galibiyet takıma inanılmaz bir hava katacaktır ve futbolculara bir güven gelecektir. Konya maçında alınan 3 puanın önemi bu maçta alınacak skorla ortaya çıkacaktır?

Takıma inanıyor ve güveniyoruz inşallah kazanacağız?

Yayıncı kuruluşun ödeme yapmaması bütün takımları sıkıntıya soktu, bu durumun bir an evvel çözülmesi gerekmektedir eğer bu durum çözülmezse Türk futbolu inanılmaz bir darboğaza girecektir?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?