USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Bu Sezon İlk Defa Çok Rahat Maç İzledik?

09-02-2021

Bu sezon ilk defa dört gol atarak rakibini mağlup eden Sivasspor uzun zamandan beri ilk defa sıralamada bir kaç basamak yükselerek 11. sıraya yükseldi.

Haftalardır oynadığı kötü futbol ve aldığı sonuçlarla taraftarını kahreden, Sivasspor bu hafta kazanarak hem nefes aldı hem de kötü rüyalar gören taraftarını rahatlattı.

Sıralamada sondan bir önceki sırada bulunan Ankaragücü ile oynadığı futbol ve aldığı skor ile bu sezon ilk defa 4 gol attı ve rahat kazandı.

Karşılaşmanın ilk dakikasından beri üstün oynayan takımımız Gradel´in harika oyunu ile kazandı. Gradel bir gol attı ama takımımızın bütün ataklarında vardı çok çalıştı koştu gol attı, attırdı takımın en iyisiydi.

Karşılaşmanın 19. dakikasında hakem lehimize 2. kez penaltı düdüğü çaldı, Gradel rakibiyle mücadele ederken top rakibin eline değdi yön değiştirdi, hakemde penaltı çaldı, ondan sonra ne oldu ise oldu VAR sistemi denilen yerden hakemi çağırdılar ve penaltıyı iptal ettiler.

Allah´tan korkun, ne iptali, ne oldu ki iptal ettiniz, açık açık görünüyor topun elle oynandığı, peki maç berabere bitseydi hiç vicdanınız sızlamayacak mıydı? Yazık yazık hem de çok yazık, sizin tuttuğunuz takımların yüzünden artık Avrupa´ya direkt gidilmeyecek, sizin yüzünüzden Türk futbolu hiç ilerlemeyecek, sizin yüzünüzden sadece ama sadece siz oynatıp, siz seyredeceksiniz?

Penaltıyı vermediler, dalga geçer gibi aynı yerde hava atışı yapıyor güya bizim futbolcuları gönderiyor topu Ankaragücü kalecisine bırakıyor ne diyelim bilmiyorum ki ne diyelim?

Bir parantezde kalecimiz Muammer´e sen çok iyi bir kalecisin, zor bir zamanda kaleye geçtin ama olsun, zamanla atlatacaksın, kendine güven biz sana çok güveniyoruz?

Maçtan sonra Rıza hoca Ankara´ya kazanmak için geldiklerini ve istediklerini aldıklarını söyledi.

Perşembe günü Antalyaspor ile kupa maçımız var, kazanmak zorundayız, bu sezon Avrupa kupalarında acemiliğimizi attık. Antalya´yı eleyip yolumuza devam etmek zorundayız. Çünkü Sivasspor artık hedeflerini büyütmeli bunun en kolay yolu ise Avrupa maçları. İyi oynayıp Antalya´yı yeneceğimizi ve yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?