USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Cilt Sağlığınızı Koruyun!

06-01-2022

Cildin ihtiyacı olan tüm eksiklerini, aynı anda tamamlayabilen tek uygulama; Hydrafacial Cilt Bakımı ile tanıştınız mı?

 Kış aylarının gelmesi ile sıfırın altına düşen hava sıcaklıkları cilt problemlerinin görülme sıklığını da arttırmaktadır. Yağlı ciltler soğukta daha az yağlanırken, normal ciltler kurur, kuru olan ciltler ise acı ve ağrı hissettirecek kadar hassaslaşabilmektedir. İnsan cildi, sürekli bakım istemesine karşın kış aylarında daha çok bakıma ihtiyaç duymaktadır. Kışın el, ayak ve vücut sıcak giysilerle soğuktan korunabilirse de yüzümüz her zaman soğuğa karşı açıktır. Soğuk hava ve rüzgarın yüzümüzü olumsuz etkilememesi için özel bir bakım uygulamak gerekmektedir.

Birçok etkenden yıpranan cildinizi her yıl en iyi cilt bakımı ve tedavi teknolojisi seçilen, tüm cilt tiplerine dört mevsim uygulanabilen Hydrafacial Cilt Bakımı ile ödüllendirin. Peki, “Bu bakım nedir?” dediğinizi duyar gibiyim.

Hydrafacial, benzersiz teknolojisi sayesinde cilt problemlerini tek uygulamada çözen ve cildin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen cilt bakımı uygulamasıdır. Bir tür yaşlanma karşıtı bakım yöntemi olan hydrafacial; cilt yenileme, akne ve leke tedavisinde de kullanılan bir işlemdir. Vakum yöntemi ile çalışarak cildi derinlemesine temizleyen cihaz, enjeksiyon ve benzeri yöntemler içermediği için hydrafacial tamamen ağrısız ve acısızdır. Geliştirilmiş vortex teknolojisi sayesinde cilde zarar vermeden, cildin yenilenmesini sağlayan yöntem; daha sağlıklı, parlak, güzel ve genç görünümlü cilde sahip olmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilen bir uygulamadır. Hydrafacial Cilt Bakımı sayesinde tek bir seansta derinlemesine cilt temizliği, soyma, yenileme, nemlendirme ve antioksidan koruma işlemleri uygulanabilir. Cildin en alt katmanına kadar temizlik sağlayan vakumlu vortex başlığı, cildi mikroskobik düzeyde soyarak, tüm ölü hücrelerden, birikmiş ve gözeneklerin kapanmasına neden olan fazla yağdan ve siyah noktalardan arındırır. Cilt yüzeyinde yer alan ince çizik ve kırışıklıklar, var olan renk farklılıkları ve lekeler, farklı cilt tipleri için hazırlanan serumlar sayesinde tedavi edilebilir. Antioksidan, hyaluronik asit ve protein içerikli peptit solüsyonları cilt altına uygulanarak, cildin sağlıklı görünümüne kavuşmasını, genç, canlı ve yumuşak görünmesini sağlar. Tüm işlemlerin tek seansta kombine edildiği hydrafacial yöntemi sayesinde pek çok farklı bakım işlemi kolay, hızlı ve etkili bir şekilde uygulanır.

Hydrafacial Cilt Bakımı Faydaları Nelerdir?

*Ciltte derin temizlik sağlar..

*İnce çizgiler ve kırışıklar üzerinde etkilidir.

*Cilde kaybettiği elastikiyeti geri kazandırır.

*Derin nemlendirme sağlar.

*Güneş lekeleri üzerinde etkilidir.

*Siyah nokta tedavisinde kullanılır.

*Akneli ve yağlanma sorunu olan ciltler üzerinde etkilidir.

*Cildi canlandırır.

*Gözenek sıkılaştırır. 

*Cilt tonunu düzenler.

*Lifting etkisi ile cildi gerer. 

Hydrafacial Cilt Bakımı ile Klasik Cilt Bakımının farkı nedir?

Hydrafacial tedavisinin klasik cilt bakımı tedavilerinden farkı; uygulama sırasında akne ya da siyah noktalar temizlenirken cilde elle temas edilmemesidir. Bunun yerine vakumlu başlıklar kullanılır ve işlem; vortex teknolojisi ile çalışan hydrafacial cihazının patentli başlıklarıyla Hydrapeel uçları ile yapıldığı için; gözenekler formunu korur, cilt tahriş olmaz, acı hissedilmez.

Cildiniz için etkin sonuçlar hedefleyin ve o bakımı yaptırın!

Cildin genç kalabilmesi için öncelikle nefes alabilmesi şarttır. Bu yüzden derinlemesine temizlik cilt bakımının en önemli adımıdır. Aksi halde dünyanın en kaliteli ürünleri, serumları, anti-aging  kremleri dahi işe yaramayacaktır. Çünkü tıkalı gözenekleri geçip, asıl beslenmesi gereken alt katmanlara inemeyecek, epidermiste yani cilt yüzeyinde kalacaktır. Hydrafacial cilt bakımı ile cilt derinlemesine temizlenerek, ölü deriden arındırılarak, gözenekleri açılarak ve nefes alması sağlanarak cildin tüm temel ihtiyaçları karşılanmış olur.  sonraki en önemli görev siz güzel danışmanlarımıza düşüyor. Uzmanınızın size önerdiği periyotlarla ve ürünlerle sürece düzenli olarak destek verdiğiniz takdirde, hiç bir cilt sorunu kalıcı olmayacaktır.

 Sevgiyle, güzel kalın…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?