USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Dadaş´a Gardaş´lık Ettik

18-02-2019

Sivasspor, Erzurumspor´a 4-2 yenildi. Aslında bir yönden de ?Dadaş´a Gardaş´lık ettik? diyebiliriz. Bu maç Erzurumspor için büyük önem taşıyordu. Ligin dibinden çıkma çabası gösteren Erzurum, maçı kazanmalıydı, öyle de oldu.

Demir Grup Sivasspor içinde önemli bir maçtı ancak iki takım açısından bakacak olursak, Erzurum için büyük bir risk taşıyordu.

Erzurum buz gibi havada istediğini yaptı. Muhteşem taraftarı önünde Sivasspor´u 4-2 mağlup etti ve 2019´un ilk galibiyetini aldı.

Şu da bir gerçek Sivasspor kolay takımlara yeniliyor, zor takımları, 3 büyükleri yeniyor.

Maçın daha ilk dakikasından belliydi bence kimin kazanacağı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Çok iyi futbol oynadı. Seyir zevki yüksek bir maç izledik. İki takımı da buradan tebrik ediyorum.

Evet, Sivasspor da Avrupa hedefi yolunda önemli bir 3 puan kaybetti ancak, bu 4-2´lik skorun acısını bu hafta oynanacak Antalya maçında rahatlıkla alır. Kimse üzülmesin. Antalya´yı rahat yener, sonra da Bursa deplasmanı var oradan da puan yada puanlarla dönerse hedefe bir adım daha yaklaşır.

Takım eleştiriyi hak etmiyor. 3 haftadır çok güzel gidiyorduk. Futbol bir oyun. İllaki kazanan da olacak kaybeden de. Bu haftada biz yenildik. Canınız sağ olsun Yiğidolar?

Uzun lafın kısası, can sıkmaya gerek yok, daha çok maç var.

BELEDİYESPOR ZORU BAŞARDI

TFF 2. Lig temsilcimiz Sivas Belediyespor´da sahasında ligin güçlü ekiplerinden Fatih Karagümrük´ü 1-0 yendi. Zor bir maç olacağa benziyordu. Ancak maçta erken gol bulan Sivas Belediyespor, rakibini 1-0 yendi. Her ne kadar Sivasspor yüzümüzü güldürmese de Sivas Belediyespor´la güldük bu hafta. Haftaya ne mi olacak? Hep beraber bekleyip göreceğiz?

Mutlu haftalar diliyorum?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?