USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

DAVA ADAMI MUHSİN BAŞKAN

27-03-2018

Bir coşku var içimde bugün, kıpır kıpır.

Uzak, çok uzak bir yerleri özlüyorum.

Gözlerim parke parke taş duvarlarda,

Açılıyor hayal pencerelerim

Hafif bir rüzgar gibi, süzülüyorum.

Kekik kokulu koyaklardan aşarak,

Güvercinler ülkesinde dolaşıyor,

Bir çeşme başı arıyorum.

Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp,

Mis gibi nane kokuları arasında,

Ruhumu dinlemek istiyorum.

Zikre dalmış her şey...

Güne gülümserken papatyalar,

Dualar gibi yükselir ümitlerim.

Güneşle kol kola kırlarda koşarak,

Siz peygamber çiçekleri toplarken,

Ben çeşme başında uzanmak istiyorum.

Huzur dolu içimde,

Ben sonsuzluğu düşünüyorum.

Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum!

Durun, kapanmayın pencerelerim,

Güneşimi kapatmayın!

Beton çok soğuk, üşüyorum.

 

Muhsin YAZICIOĞLU

 

24 Mart 2009 Cumartesi akşamı Beyaz Dünya restorantta Muhsin başkan partililerine hitap ediyor biz de dinliyorduk, son konuşmasıydı Sivas´taki. Son hitabıydı ve emin olun bir veda konuşmasıydı. Kısaca hayatın fani olduğunu, yaratılış gayesinin kulluk olduğunu hiçbir zaman makam ve mevki peşinde koşmadığını, Allah´ın ise kendisine nice güzelliklere nice nimetlere ulaştırdığını, nice hayırlara bereketlere ulaştırdığını ifade ediyor ?Artık dünyada bir beklentim yok, artık ölüm vuslat ve güzeldir bize? diyordu.

Vedalaştık, mağazadan hatıra fotoğraflarıyla onu uğurladık,  tevazusu olsun cana yakınlığı ve kişiliğiyle saygıyı hak eden bir liderdi.

Sivas´ın yiğit lideri mazlumlar için her yerde, özellikle yiğidoların Ankara´ya uzanan eliydi, o bu dinin bu davanın çilesini çekmiş birileri de edebiyatın yapmış, İslam ve iman fedaisiydi.

Allah ona makamların en güzelini nasip etti. Şahadet, makamların en güzeline ulaştı o ve onu şehit eden hainleri de zalimleri de mahvı perişan etti rezil etti âlemlerin Rabbi.

Muhsin başkan gök kubbenin altında hoş bir seda bıraktı, zalimlerin hasmı mazlumların hamisi olarak gönüllerde taht kurdu ve cenazesindeki ihtişam kalplerdeki hüzün yüzlerdeki mahsunluk bunun en güzel nişanıydı.

Zalimler her zaman planlar kursa da hak erlerinin hayatına kast etse de âlemlerin Rabbi şüphesiz Rızayı Bari için yaşayan ümmetin derdiyle dertlenen onlara hizmet eden Son yüzyılda çıkan liderlerden Adnan Menderes-Turgut Özal-Necmettin Erbakan-Muhsin Yazıcıoğlu ve Recep Tayyip Erdoğan´ı unutturmayacaktır.  Mazlumların hamisi zalimlerin hasmı olan bu insanlar gönüllerde taht kurduğu gibi tarihte de hoş bir seda ve nice eserler bırakarak Baki aleme yürümüşlerdir yürüyecekler inşallah.

Bize düşen Anadolu´nun erlerine düşen zalimlerin hasmı mazlumların hamisi olan bu liderlere sahip çıkmak onlara gerekli desteği vermek ve onların önünü açmak, aksi taktirde beka mücadelesi devam etmekte vatanımızı memleketimizi bölüp parçalamak isteyen Siyonistler ve Batı emperyalizmi bizi kan gölünde boğmak istemekte, topraklarımızı vatanımızı ele geçirmek istemekte onun için 15 Temmuz´u yaşadık, onun için devletimize vatanımıza ve samimi liderlerimize sahip çıktık, inşallah sahip çıkmaya devam edeceğiz bu aziz vatanın ve bu necip milletin bir neferi ve bu şehrin yiğidosu olarak bu vatana bu şehre hizmet edeceğiz bu topraklardan Muhsin´ler eksik olmayacak mazlumun yanında zalimin karşısında bizlerde onlar gibi durmaya devam edeceğiz.

Afrika´da Arakan´da Gazze´de Suriye´de yetimlere miskinlere sahip çıktığımız gibi Sivas´ta Kıbrıs´ta dünyanın neresinde bir mazlum varsa sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Şubat 2018´de Afrika Uganda´da idik orada 12-13 ve 14. camilerimizi yaptırıyor, imanları çalınmış Afrikalı kardeşlerimizi gördük ayağında ayakkabısı olmayan sırtında elbisesi olmayan garipleri, sömürülmüş imanları çalınmış bir milyarlık kara kıtanın mazlum yüzünü gördük ve orada kardeşlerimize 91 Su kuyusu 14 cami binlerce Kuran-ı Kerim binler gıda kolisi binler kurban keserek kardeşlerimizin İmanlarına sahip çıkmaya gayret ettiğimiz gibi Hristiyanlarında iman ettiklerine şahit olduk, yaptırdığımız bir camide köyün %70´i Hristiyan olan insanlardan bir ayda 60´şının iman ettiğine şahit olduk o su kuyusundan su alırken o caminin içine girip havasını teneffüs ederken Allah´ın kalpleri tekrar imanla şereflendirdiğine şahit olduk elhamdülillah binlerce sünnet yapıyoruz kardeşlerimizden yedi yaşında da 70 yaşında sünnet olamamış olan mazlum kıtanın gariplerin sünnetlerini yaptırıyoruz bir sünnet bedeli 25 TL.

Yaklaşan başkanlık seçimlerinde bu şehri sömüren, haksız kazanç elde eden nice kamu yatırımlarını batıran, şahsına ve şirketine rant vesileleri edinen, küfürbaz  insanları değil, Hz Ömer (ra) gibi devlet işinde devlet mumunu şahsi işlerinde şahsi mumunu kullanacak başkanlara seçmeliyiz.

Oy kullanacak hemşerilerime esnaf kardeşlerime bu düşünce ve şuurla oy vermelerini, hiç bir baskı ve etki altında kalmadan Allah için, helali haramı bilen ve bunlara riayet etmeye söz verenleri seçmemizi rica ediyor, yaklaşan seçimlerin vatanımıza memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum

BU DİYARDAN HAİNLER ÇIKSADA MALA MAKAMA ALDANMAYAN FERD, ZALİMLERE KAFA TUTAN MERD MUHSİN´LERDE ÇIKTI!!!!!

ELHAMDULİLLAH

RUHUN ŞAD OLSUN EY ŞEHİD?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?