USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Genç Scout Ekibi´nden İrade Gazetesine

01-08-2018

Gaziantep doğumlu genç bir öğrenciyim. Sosyal medya üzerinde kurduğumuz Genç oyuncu araştırma programında yıllarca genç oyuncu analizleri yaptık. Genç oyunculara olan güveni Türkiye futboluna göstermek için yaptığımız çalışmalar yıllar sonra meyvesini vermeye başladı.

Ali Bozkurt, yani ben. Bugünden sonra artık her Çarşamba günü gazeteniz de yer alacağım. Transfer performans değerlendirmeleri, oyuncu analizleri, Sivasspor ve Sivas Belediye takımlarımıza genç oyuncu önerilerimizle her zaman ön plana çıkacağız.

Şehrin bir adım önde olması için yapacağımız analizleri sizlere sunmak keyif verici olacak.  Gazetemiz de her Çarşamba yeni bir analiz ile karşı karşıya kalacaksınız.

Sivaspor, Sivas Belediyespor maç öncesi rakip analizleri, yeni transferler, maç içinde en iyi performans sergileyen oyuncumuz, maçta yapması gerekip de yapamadıkları pozisyonlar hepsi gazetemiz de yer alacaktır.

Sizlerden isteğimiz şehrin takımına sahip çıkmanız.  Gelin birlikte Sivas´ı yükseltelim! Gelin birlikte el ele vererek Sivas için bir şeyler yapalım. Bu şehirde bu takımda bizim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?