USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Gün Birlik Olma ve Dayanışma Günüdür

18-10-2019

Bizim tarafımız belli. Tarafımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Yerimiz de milletimizin yanı. Askerimizin başlatmış olduğu ?Barış Pınarı?  ve daha önceki askeri harekâtlarımızda olduğu gibi biz yine yerel bir gazete olarak şartsız- şurtsuz,  amasız ve fakatsız ?Devletimizin ve Ordumuzun? yanında olduğumuzu hafta başı attığımız manşet haberle bir kez daha tün Türkiye´ye ilan etmiş olduk.

Allah, şüphesiz kuvvet, kudret sahibi. Buna inancımız sonsuz. Biz, Allah´ın yardımının da bizim, Mehmetçiğimizin yanında olduğuna inanıyoruz. Çünkü biz haklıyız ve mazlumun sesiyiz. Hani duygusal da yaklaşmak istemiyorum olaya ancak diğer İslam Ülkelerine baktığımızda herhalde bunu söylemek yanlış olmaz. Gözü yaşlı o masum ve mazlum insanları televizyonlardan izledikçe, fotoğraflarını gördükçe ve de bugüne kadar bize sığınan Suriyelileri görünce bizim yaptığımız Allah´ın indinde de insanların vicdanlarında da de kesinlikle doğru.   Bıçağın kemiğe dayandığı bir ortamda terörün aleni bize tehdit oluşturmuşken devletimizi yönetenlerin bu basiretli davranışlarını bir memleket evladı olarak kutluyorum ve şahsen başta Sayın Cumhur Başkanımız olmak üzere diğer üst düzey devlet yöneticilerimize kalbi teşekkür ediyorum.

Gün birlik olma ve dayanışma günüdür. Gün, şartsız, amasız, lakinsiz devletimize, ordumuza ve devlet yöneticilerimize destek olma ve sahip çıkma günüdür. Fakat üzülerek söylemem lazım halâ bu memlekette Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden devletine ve ordusuna kin kusan, psikolojik olarak millete operasyon yapmaya çalışan sözüm ona akademisyenler, gazeteciler ve siyasetçiler var. Gözümüzün içine baka baka yalan söyleyen, askerimize ve devleti yöneten yöneticilerimize iftirada bulunan satılmış, ikircikli oynayan insanlar var. Bunları biz biliyoruz ve tanıyoruz. Bunların söylemleri bizim için hiçbir şey ifade etmez, etmiyor da. Bunlar bizim için sinek vızıltısından ibarettir.

Büyük bir gururla ifade etmeliyim ki, insanlarımızın kahır ekseni devletinin ve Cumhurbaşkanının yanındadır, destekçisidir. Şu yapılan operasyondan sonra artık gerçeği görmeyen, görmek istemeyen, algı zorluğu yaşayanlar var. Yazık. Cidden yazık. Bu kadar kör olmak(!)  bu kadar beyinsiz olmak(!)  nasıl izah edilir, işin doğrusu anlayamıyorum?  Halâ ne konuştuğu belli olmayan dişiyle dudağı arasında laf etmeye çalışanları da görelim, tanıyalım bu devlet, millet düşmanlarını.

Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi ?Azdan az gider, çoktan çok gider. Allah´ın dediği olur. Allah bizimle ilgili ne Murad ettiyse o olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?