USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Güneş ve Kas Gelişimi

17-09-2018

Güneş ve kas kazanımı ilgisi hakkında hiç düşündünüz mü? D vitamini kaslar için büyük önem taşıyor.

Antrenmanınızı karanlık çağlardan çıkarın. Sağlık alanındaki yeni araştırmalar, biraz güneşin kas kazanma hedeflerinizi ateşleyeceğini kanıtlıyor. Son zamanlarda karanlık bir odada saklanmıyorsanız, D vitamininin her derde deva olmasıyla ilgili büyüyen popülerliğinden haberdarsınızdır. Klinik çalışmalar bu maddeyi kemik yoğunluğu, bilişsellik ve bağışıklık fonksiyonlarından kalp sağlığına ve hatta kanserin önlenmesine kadar her şeyle ilişkilendirdi.

Son zamanlarda yapılan çalışmalar çoğumuzda D vitamini eksikliği olduğunu göstermese, bu harika bir haber olabilirdi. Ancak uzun vadeli kemik sağlığı vaadi sizi squat rack´in gölgelerine gizlice girmekten alıkoymasa da, kandaki aktif D vitamini ile artan yağsız kas hacmi arasındaki ilişkiyi Birmingham Üniversitesi´nin yakın bir zamanda keşfetmiş olması bunu başaracaktır. Çalışma, güneşte antrenman yapmanın kas gelişimi potansiyelinizi en üst seviyeye çıkarabildiğini gösterdi.

Bitmek bilmiyormuş gibi hissettiren kış aylarında ülkedeki güneş ışınlarının gücü yeteri kadar D vitamini üretmenizi sağlayamadığından, takviye D vitamini almanız tavsiyemizdir. Güneşli havalar, demir gibi karın kaslarına aynı anda bronzlaşarak ulaşmanız için size bir şans sunar.

Antrenmanınızı parka taşıdığınızda, güneş kaslarınıza ihtiyaç duyduğu doğal desteği damardan verdiği için pahalı antrenman sonrası shake´lerinden de tasarruf edeceksiniz. Nereden başlayacağınızdan emin değil misiniz? O zaman makalelerimizi takip edin. Yanan tek şeyin vücut yağlarınız olduğundan emin olmanız yeter.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?