USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Hedeflerine Ulaştılar

11-02-2021

"Feministler ve LGBT´li bireyleri hedeflerine son 20 yılda ulaştılar. Kadına şiddet bahanesiyle savunulan İstanbul Sözleşmesi ?kültür, töre, din, gelenek ve namus? değerlerinin kökünün kazınması için hazırlanmış olup zehirli meyvelerini vermeye başlamıştır.

Eşcinsel dernekler artık üniversitelerde örgütlü eylemler yaparak bayraklarını dalgalandırmaktadırlar.

İçimizdeki feministler ve LGBTİ sevicileri halen İstanbul Sözleşmesi´ni ve uzantı yasası 6284 sayılı yasayı anlamıyor veya anlamak istemiyor.

Halen ?Kadın hakları? veya ?Kadına şiddeti önleyen sözleşme/yasa? olduğunu zannediyorlar. Feminist önderlerin söylemleri, Mor Çatı Derneği´nin sosyal medya hesapları, LGBTİQ+ dernekleri ile KAOS GL internet sitesi ve kullandıkları slogan ve taşıdıkları dövizler/bayraklar dahi siyasi iradeyi ve bazı çevreleri uyandırmıyor.

Boğaziçi Üniversitesi´nde rektör atamasına karşı başlatılan eylemlerin İslam dininin kalbi ?KÂBE´ye ve dinimizin esaslarına karşı saldırıya dönüşmesi, üniversitenin burçlarına LGBTİ bayraklarının asılması, bu odakların hedeflerine ulaştıklarını göstermektedir.

İstanbul Sözleşmesi´nde mukaddes şehrimiz İstanbul´un seçilmesi tesadüf değildir. Yüce Peygamberimizin (sav) fetih müjdesi ile şereflenmiş belde olan İstanbul´da imzalanması ve adının İSTANBUL SÖZLEŞMESİ konulması fethin intikamı olarak değerlendirilmelidir.

Derin strateji dehası! Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, gurur ve iftiharla imzaladığı, halen savunduğu İstanbul Sözleşmesi´nin sonuçlarından memnun mudur? İstanbul Sözleşmesi´nin uzantısı 6284 sayılı yasayı ve cinsel özgürlüğü teminat altına alan, ailenin yatak odasına kadar giren, fuhuş yapmayı suç saymayan ceza yasasını hazırlayan İmam-Hatip kökenli akademisyen İzzet Özgenç, eserinden, sonuçlarından iftihar etmekte midir?

Eğitimde cinsel eğilim hakları projeleri, delilsiz/belgesiz aileyi dağıtan, kocayı/babayı evden uzaklaştıran kararlar, boşanmaların artması, evliliklerin azalması, nüfus artışının durması ve en önemlisi şiddetin artarak devam etmesi yeni devrim yasalarının ve feminist politikaların sonuçlarıdır. Büyük projeyi göremeyenler halen panik butonu veya elektronik kelepçeyle şiddeti önleyeceklerini hayal ediyorlar.

Kolluk gücüyle, cezalandırmalarla şiddet önlenemez, aile korunamaz. Bu yanlışlardan medeniyetimize, inancımıza, kültürümüze ve hukukun temel ilkelerine dönülmediği takdirde aileyi ve gençliği kaybederiz.

Boğaziçi Üniversitesi´nde yaşanan olaylardan görüldüğü üzere, (CHP ve HDP´nin iştahla sarılarak koşulsuz desteklediği) İstanbul Sözleşmesi; ahlâkı, dinin esaslarını, aileyi ve toplumu tahrip etmektedir. Siyasi irade, vaatlerini yerine getirerek İstanbul Sözleşmesi´nden çekilmesini ve uzantısı olan 6284 sayılı yasanın yürürlükten kaldırılmasını beklemekteyiz.

(Prof. Dr. Sefa SAYGILI)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?