USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İlk Yarı Yiğido, İkinci Yarı Cimbom

24-12-2018

Süper Lig´de 6 haftadır yenilmeyen Sivasspor ilk yarının son hafta maçında deplasmanda Galatasaray çelmesine takıldı.

Futbolseverlerin bir kez bile gözlerini ekranlardan ayıramadığı, heyecan düzeyi üst düzey bir maça ev sahipliği yapan Türk Telekom Stadyumu´nda kırmızı-beyazlı ekip 4-2´lik mağlubiyet alarak galibiyet serisini sürdüremedi. Alınan bu sonuçla Sivasspor 24 puanla ligin devre arasına 9. sırada girdi.

Maça gelince aslında çok yazılacak şey var ama özet geçelim?

İlk yarı Sivasspor çok iyi bir oyun sergiledi. Galatasaray´ın ilk yarı Yiğidolar´dan çekindiği çok belli oluyordu.

19. dakikada hakemin penaltı kararı maça damgasını vurdu diyebiliriz. Onyekuru´nun soldan pasıyla penaltı noktası üzerinde topla buluşan Belhanda, Uğur Çiftçi´nin müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi Halil Umut Meler, önce korner kararı verirken, Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminden pozisyonu yeniden inceledi ve penaltıya karar verdi. Penaltıyı kullanan Eren Derdiyok, kaleci Tolgahan Acar ile meşin yuvarlağı ayrı köşelere yolladı ve maç 1-1 oldu. Hakemin bu kararı bu haftanın konusu olacak gibi.

İlk devre karşılıklı gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.

Hakan Keleş´in öğrencileri ikinci yarı Cimbom karşısında tel tel döküldü. Sahada Robingo, Douglas ve Emre üçlüsü hariç futbol oynayan yoktu.

Galatasaray´da, Sivasspor´un bu kötü performansını kullanarak golleri buldu ve ikinci yarı güzel bir futbol sergiledi. Cimbom maçtan 4-2 galibiyetle ayrılarak ilk devreyi moralli kapattı.

Bu maç bitti artık, önümüzdeki maçlara bakacağız.

DEVRE ARASINI SİVASSPOR İYİ DEĞERLENDİRMELİ!

TAKIMA TAKVİYE LAZIM, BU BİR GERÇEK!...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?