USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İYİ Kİ VARSIN EREN

15-08-2017

Eren gibi ruhu büyük insanlar diyarı burası. Spor köşesine böyle başlamak istemezdim ama maalesef hainler hainliklerine devam etmekteler. Eren´in nezdinde tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum.

Süper Lig başladı. Hayırlı uğurlu bol puanlı olsun İnşallah. Kazasız belasız, sakatlığı en az olan lig olur umarım.

Bu bağlamda Akhisar Belediyespor bize dedi ki:

-    Uyanın burası TFF 1. lig değil, süper lig

-    Orta sahası bu kadar berbat bir takım burada barınamaz her ne kadar forvet hattın ve defansın iyi görünse bile

-    Yedek kulüben oyunun gidişatını döndürebilecek futbolculardan oluşmazsa durumunuz kötü

-    Oyun sisteminizi rakibe göre ayarlayamıyorsanız (her maça aynı tespit ve taktikle çıkmak gibi) birçok maçı kaybedersiniz

-    Isırmayan, ilk toplara basmayan, iki top yan yana yapamayan bir takım bu ligde olamaz

-    Kendine güvenmeyen, top takım arkadaşındayken bana atmasın diye köşe-bucak saklanan oyuncu grubu bu ligi kaldıramaz.

Tüm bunları Akhisar Belediyespor söyledi. Şimdi biz bundan ne ders çıkarırız bunu önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

Futbolda çok basit bir kural vardır. Topa hakim olamazsanız rakibe hakim olma ihtimaliniz zayıftır. Koca bir 90 dakikayı cılız bir atakla tamamlamak gerçekten çok üzücü. Oyunun hakimi olan rakip, pozisyonlar üretti. Bazı pozisyonları resmen seyrettik. Hatta gol öncesi aynı pozisyonu yaşadık, tam savuşturduk derken gol geldi. Teknik heyet iyisini bilir ama Galip, Hakan, Auemir, Kerim, Rıdvan ilk 20 içerisinde bile olmalı mı diye sorası geliyor insanın. Acilen orta sahaya direkt oynayacak 2-3 takviye şart. Yoksa düştüğümüz sene gibi tren kalkarsa istasyondan tekrar yakalayamayız. Teknik heyete, futbolcu arkadaşlara güveniyoruz. En kısa zamanda toparlanır ve hatta bu haftaki Y. Malatyaspor maçını kazanarak 1 hafta gecikmeyle lige başlamış oluruz. Yeni oluşmuş bir takımız-zamana ihtiyacımız var dediğimiz noktada hata yaparız. Zira iş işten geçmiş olabilir. Birde şu var ki tüm takımlar yenilendi, bu sene transfer hareketli geçti. Birçok takım yeni futbolculardan kuruldu. Böyle bir mazeret kabul görmemeli. Y. Malatyaspor maçı başlangıç maçımız olsun, alalım şu maçı ve korkutalım yine tüm rakipleri.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?