USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KALE/MİM KIYAM/ET

18-08-2017

Nerdesin şevketlim SULTAN HAMİD HAN?
Feryadım varır mı barigahına?
Ölüm uykusundan bir lahza uyan,
Şu nankör milletin bak günahına.
Tarihler ismini andığı zaman,
Sana hak verecek ey koca sultan;
Bizdik utanmadan sana iftira atan,
Asrın en siyasi padişahına.
Padişah hem zalim, hem deli dedik,
İhtilale kıyam etmeli dedik:
Şeytan ne dediyse biz´´beli´´ dedik;
Çalıştık fitnenin intibahına.
Divane sen değil meğer bizmişiz,
Bir çürük ipliğe hülya dizmişiz.
Sade deli değil edepsizmişiz.
Tükürdük atalar kıblegahına.
Sonra cinsi bozuk, ahlakı fena,
Bir sürü türedi, girdi meydana
Nerden çıktı bunca veled-i zina?(İttihat ve terakki)
Yuh olsun bunların ham ervahına.
Pişmanlığını yazan RIZA TEVFİK BÖLÜKBAŞI
Artık savaşlar devletler arası yapılmıyor.Ya finans kaynakları üzerinden, ya satılık kanı bozuklar üzerinden terör örgütleriyle ya da istihbarat örgütleri vasıtasıyla yapılıyor. Büyükada´da yakalanan ajanlar ve Amerika´da olanlar bunun birer sonucudur.
Irak´ta olanlarda yine istihbarat örgütleri vasıtasıyla yapılmıştır. Ama perdede önde kukla yöneticiler ve onlara diktatör diyen ya batı ya da batı ağzıyla konuşan muhalifler görünmüştür. Haçlılar önce finans kaynaklarıyla, başarısız olurlarsa terör örgütleriyle yine başaramazlarsa ajanlar vasıtasıyla,  yumuşak yerleri kaşıyarak insanları kışkırtıp, iç karışıklıklarla ülkeleri işgal kıvamına getirmektedir.
Bu üçü bir arada altın paket yıllarca Ortadoğu´da başarıyla uygulanmış,  İslam´ın terör dini olduğunu(!) hafızalara yerleştirilip İslamofobiyi geliştirmiş, İslam nüfusunu kontrol altında tutmuş hem de sattıkları silahlar ve söz sahibi oldukları petrol sayesinde şaşaalı bir medeniyet elde etmelerine olanak sağlamıştır.
Bilmem farkında mısınız acaba ama savaşın tam ortasındayız.Türkiye istiklal ve istikbal mücadelesi vermektedir.Haç ve Hilal kıyasıya bir savaşın içinde olup, doğumuz PKK´ya kominist bir devlet kurdurulmak için kuşatılmış, çevremiz Amerika tarafından sarılmış, içeriden ise hala kripto Fetöcüler aracılığıyla operasyon çekilmeye çalışılmaktadır.
İzmir marşı ninnisine kilitli kalmış monşerlerimiz ise bizi kan uykusuna yatırıp, medeniyet taşları diye, şeytanlara yollar döşemektedirler.İş işten geçip pişmanlığınızı yazmadan önce, sağcı solcu birbirimize kenetlenme vaktidir.Henüz fikirleri, ırkları ayırt edecek bir bombada yapılmadığına göre bunu bir düşünün derim. Ya biz olup, sancağı dikip ezan susmaz, bayrak inmez, vatan düşmez diyeceğiz ya da her birimiz bir Eren olup can vereceğiz.
İYİ Kİ VARDIN EREN... 15 SENELİK ÖMRÜNE VATANI BAYRAĞI İMANI SIKIŞTIRMIŞ KOCA YÜREKLİ ÇOCUK!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?