USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Mağlubiyet Elbette Var, Ama Bu Kadar Ruhsuz Oynamakta Ne?

27-01-2021

Bu nasıl takım, bu nasıl futbol, yav bu nasıl kaleci, yediğimiz ilk golde topu tutmuyor yumrukluyor, giden topta yapılan faul, peki bu nasıl baraj kurdurma bu nasıl görüş, top barajı geçiyor sadece seyrediyor. Yazık vallahide yazık billahi de yazık?

İkinci yediğimiz golde ceza alanımızda 6 tane bizim futbolcumuz var, iki tane rakibin futbolcusu, bizim futbolcular altı pas denilen bölgede, rakip iki pasta gol atıyor sadece ama sadece seyrediyoruz?

Aldığımız her topu Grade´e atıyoruz, sanki bir tek o var,  oyunu sahaya yaymak yok, top benden gitsin de nereye giderse gitsin havasındalar. Gradel aldığı bütün topları ezdi, rakibini geçip bir orta dahi yapamadı. Karşılaşmada Sivasspor 40 orta yaptı sadece ama sadece 3 ortaya vurabildik. Erdoğan kendisine top gelmeyince defansa geliyor, ileride yakaladığı topu kaleye şut çekiyor.

Fayçal Fajr ne yapıyor anlamak mümkün değil bir tane olumlu top kullanamadı, her topu ezdi, yediğimiz ilk golde kolunu yukarı kaldırıp, ikinci serbest vuruşta gol yememize neden oldu.

Orta saha hikaye, defans tamamen hikaye, böyle olunca da Sivasspor hikaye, anlaşılır gibi değil bu sezon oynadığımız futbolu anlayamıyoruz, 3 gün önce Fenerbahçe´yi elinden kaçıran takım 3 gün sonra Kasımpaşa karşısında berbat bir futbol oynayarak yeniliyor.

Koskoca 90 dakikada bir vuruşumuzu kaleci çıkardı, 81. dakikada Caner´in kafa vuruşunu kalecileri harika bir refleksle çıkardı, başka yok çünkü takım çok yaşlı, futbolcular çok yorgun, Rıza hoca takımı kurtarmak için 2. yarı başlarken 37´lik Kone´yi alıyor oyuna dalga geçer gibi?

Kızamıyoruz hocaya. Ya Kone´yi alacak yada şimdiye kadar 1 gol daha atamamış olan Kayode´yi, hoş ikisini de alsa ne olacak ki? ?Al birini vur ötekine´?

Sivasspor bu sezon iyi değil, alıştığımız, izlerken büyük keyif aldığımız takım öldü, yerine bu takım geldi. Sadece ama sadece Gradel biraz mücadele etti, koştu, çalım attı, orta yaptı, arkadaşlarına kızdı oynayın diye başka yok, zaten kalede Samassa ile başlamak 1-0 geride başlamak gibi, öyle golleri 3. lig kalecileri yemiyor, hiçte umurunda değil, devam ediyor hata yapmaya hatalı goller yemeye?

Futbolda mağlup olmak yenilmek elbette var ama bu kadar ruhsuz oynamanın, bu kadar vurdumduymaz olmanın anlamı yok, bizim maçtan önce oynadığı son 7 karşılaşmadan sadece 4 puan almış bir takıma karşı bu kadar berbat bir futbol oynamak ne demek?

Yönetim uyuyor ara transfer sezonu 5 Şubat´ta bitiyor, sadece 2 futbolcu aldık takımlarında oynamayan yedek olan iki futbolcu, başka yok, televizyona konuşunca öyle bir anlatıyorlar ki 10 numara alacağız orta sahaya alacağız devam edeceğiz. Alın kafanıza göre takılın bu sezon seyirci yok nasıl olsa, küme düşmeye oynayan takımlarda da bir icraat yok, 10-12 puan alır ligde kalırız düşüncesindesiniz. Devam edin bakalım?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?