USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

OH BEEEEE?

22-02-2017

Heyecanlı bir 90 dak. sonrasında 3 puan hanemize yazdırmak harika oldu. Maç gitti-geldi. Oyunun geneline baktığımızda çok iyi oynadığımız söylenemez. Hele ilk yarıdaki oyunu görünce korkmadı değilim. Kendi kendime eyvah bu takıma ne olmuş, Ege havası yaramadı mı yoksa düşünmeye başlamıştım. Orta sahada Yiğit´in erken sarı kart görmesi, Galip´in oyun anlayışı gereği Ergin ?e yakın oynamaya çalışması ve en önemlisi genç Emre´nin gol pozisyonu hariç sahada varlık gösteremeyişi beni endişeye sevk etti. Ziya ?nın yokluğunda sol beke monte edilen Hasan maç öncesi muammaydı. Bende kadroyu görünce bayağı merak ettim. Ne var ki görülen Hasan o bölgenin oyuncusu değil. Ne sol tarafı savunabildi ne de ofansa yardım edebildi. Hatta çok basit pasları dahi yapamadı. Hele yediğimiz ilk goldeki sırtını rakibe dönüp müdahale etmesi bir defans oyuncusunun yapmaması gereken bir hataydı. Denizli spor´lu oyuncuda bunu affetmedi. Bir ara Mesut hocaya sitem ettim. Erkan Kaş ?ı gönderiyorsunuz, Gökhan Süzen´i alıyorsunuz(hazır geldiğini iddia etmiştik) ve Ziya´nın sakatlığında Gökhan oynamıyor yerine stoper mevkisinin adamı Hasan´ı oynatıyorsunuz. Çok garipsedim ve Hasan oyundan alınıncaya kadar ne zaman değişecek diye düşünüp durdum. Gel gör ki Mesut hoca haklı çıktı. Gökhan Süzen oyuna girdikten sonra sol kanadımız resmen iflas etti. Neyse ki rakibin beceriksizliği ve bizim stoperlerimizin tecrübeli oluşları açığı kapattı da korktuğumuz başımıza gelmedi. Gökhan Süzen´i yıllardır takip ederim.               İBB Spor ?da zirve yaptığı kariyeri Beşiktaş ?tan sonra dibe vurmaya başladı. Nedenini bilmiyorum ama dün sahada gördüğüm futbolcu 3-5 sene önceki Gökhan değil. Çok acilen toparlanması lazım. Zira bu takım şampiyonluğa oynuyor ve Gökhan´a ihtiyacı var.

      2.yarı biraz toparlanır gibi olduk. Oyunun son 15 dak. sı maçın  bizim adımıza en iyi bölümüydü. Buradan Hakan´ı bir kez daha tebrik ediyorum hatta tebriğin yanında kocaman alkışyorum. Helal olsun sana kardeşim. Her zaman söylüyorum çok farklı özelliklerin yok yetenek olarak üst düzey değilsin belki ama senin ciğerin, özverin, fedakarlığın,profesyonelliğin,her şeyin üstünde. Dünkü maçta tüm pozisyonlarının içinde olman özellikle 3.golümüzde de asist olarak bulunman takdire-şayandı. Ah tekniğin biraz daha gelişmiş olsa,pozisyona girme kadar pozisyonda yer tutuşunda güzel olsa sen bu takımı tek başına alır götürürsün. Olsun sen birçok özelliğinden dolayı alnından öpülmeyi hak ediyorsun. Bu takım inşallah şampiyon olur da süper lige çıkarsa Denizli spor maçını ve senin bu maçtaki performansını hatırlayacağız. Çünkü rakiplerimizin bir kısmının puan kaybettiği haftada deplasmanda çok iyi bir takımdan 3 puan almak hayati önem taşıyordu. Önce Allahın sonra senin sayende geldi bu galibiyet.

     Bu arada genç Emre´nin ilerde iyi bir futbolcu olacağı kesin. Kumaşı iyi bunu belli ediyor ama oyuna katkısı daha fazla olmak zorunda. O kanatta Leandrinho gibi bir oyuncuyu kesip kadro alıyorsan bunun hakkını vermelisin. Sana ufak bir tüyo vereyim Emre. Sağına bak,kimi göreceksin. Hakan Arslan diye bir Yiğidoyu. Örnek al başka bir şeye ihtiyacın yok.

     Aslında çok şey yazmak geliyor içimden ama köşelerinde uzun yazanların okunmama oranı yükseliyor diye bu işi yapan arkadaşlardan uyarı almıştım. Daha sonraki yazılarımda inşallah liderlik keyfinde buluşmak dileğiyle?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?