USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Olmaya başladı sanki

18-10-2017

      Hafta sonu oynanan Kasımpaşa maçı bu sezon oynadığımız en iyi maçtı. Milli maç arasını iyi değerlendirmiş takım. Hem hazırlık maçı hem de diğer hazırlıklar yaramış doğrusu. Pazar günü seyrettiğim takım da sahaya yayılış, bloklar arası irtibat, defanstan oyun kurarak çıkma, sahanın her bölümünde ne yaptığını bilen bir takım gördüm. Maçın tamamında oyuna hakim olan taraf DG Sivasspordu. Goller kaçtı ama olsun atılacağı çok belliydi. Devre arasına yenik girsekte ikinci yarı maçın döneceği aşikardı. Beraberlik golünden sonra bile galip duruma geçeceğimize herkes inanıyordu. İşte böyle bir takım vardı sahada. İnanın bu maç kaybedilse bile bunlar yazılırdı. Çünkü gerçekten oyun anlamında iyi bir Sivasspor vardı. Defanstan şişirme toplar azalmış, ortadan organize olmaya çalışan, kanatları kullanan bir takım gelmişti. İyi de gel şimdi Kayserispor ve Göztepe maçlarına yanma. Akhisar ile Galatasaray maçlarına diyecek bir şey olmasın hadi. Fakat evimizde verdiğimiz iki maçın sonucunu başka hesaplayınca bakın görün neler oluyor. Şu andaki hesaplar nasıl değişiyor ve rakipler nasıl telaşlanıyordu.

       Bütün bunlar ile beraber kalecimizin yemiş olduğu 2 gol evlere şenlik desek yeridir. Ben anlamıyorum, bir kaleci altı pas içerisine hakim olmayacakta nereye olacak? Allah aşkına 2. golde gelen ortaya elini kaldırsa uzanacak. Orada topa öyle bir çıkacaksın ki rakip korkup hamle bile yapamayacak. Ali Şaşal´ın sakatlığı hala geçmedi mi? Sağlık ekibimiz ne yapıyor? Gol atmayı öğrendik, yeme konusunda sıkıntılarımızı da atlatırsak sorun kalmaz inşallah.

      Medjani, Johne Boye, Ali Şaşal, cezalı NDinga takıma gelirse ve 2 haftalık uyum devam ederse fikstür olarak zor viraja girdiğimiz bu dönemi en az hasarla kapatırız diye düşünüyorum.

      Emre hadi ama... Bak herkes bişeyler katmaya başladı takıma. Senden de yeteneklerin dahilinde takıma daha fazla katkı vermeni bekliyoruz. Böyle giderse formayı kaybedersin. Bir daha da zor alırsın haberin olsun.

           Bu hafta sonu oynayacağımız Bursaspor maçında başarılar diliyorum. Böyle devam. Olmaya başladı sanki. Olacakta inşallah. Bu şehir her şeyin en iyisine layık.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?