USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Otu çek köküne bak!

17-01-2018

Türkiye zor bir dönemeçten geçiyor. Ben bu satırları yazarken henüz Afrin operasyonu başlamamıştı. Umarım, diplomasi galip gelir ve iş daha başında çözülür. Ancak şu var, bu harekât artık daha fazla gecikmemeli. Türk Askeri, Afrin´ê girmeli ve oradaki soyu sopu belli olmayan, alfabede harf bırakmayan adı ne  olursa olsun bu yapı sökülüp atılmalı. Bu sadece benim hamasi düşüncelerim değil. Bu, Sivas´ın sokaklarında kiminle konuşursanız konuşun, insanımızın neredeyse tamamının düşüncesi. Bu saatten sonra ne Amerika, ne Rusya ne de başka bir güç bize engel olamaz. Türkiye, baştan beri Sayın Cumhurbaşkanımızın da dile getirdiği gibi ?kendi göbeğini kendi kesecek.?

 Allah muhafaza, SDG, PYD, PKK adı ne olursa olsun bu soysuzların güney sınırımızda oluşacak bir yapıda egemen olması demek, Türkiye´nin bölünmesi demek. Onun içim kesinlikle bu yapıya izin verilmemeli. Ama bakıyorum başta Ana Muhalefet Partimiz CHP´deki belli başlı milletvekilleri olmak üzere bazı gazeteci müsveddelerinin sözlerinden ve kalemlerinden zehir akıyor. Kim olduğu belirsiz güruhlar dün ?Fırat Kalkanı? operasyonu daha önce PKK´nın Güneydoğu illerimizdeki özelikle de Diyarbakır´daki hendek terörüne karşı da ?arkadaşlar? diyerek, masum göstererek devletimizi, ordumuzu suçlamışlardı. Hatta hatırlayın suçlamalarla kalınmamış, Türk Devletinin ve Türk Ordusunun yenileceğini bile kasım kasım gerilerek söylemişlerdi. Ne oldu pekii? Olan şu; Devletimizin güçlü iradesi ve ordumuzun gücü sayesinde bu teröristlerin kafalarını eze eze toprağa gömdük. Allah´ın izniyle yine Afrin´de de olacağı bu. Bir kez daha leşlerini toprağa gömeceğiz.

30 yıldır aynı nakaratı ısıta ısıta önümüze getirenler, Türk Devletiyle ve Türk Ordusuyla uğraşanlar artık bilsinler ki, bu işin sonuna geldik. Millet karar verdi ve tepedeki devlet yöneticilerimiz de milletin bu mesajını aldı. Mesaj şu; ?Pkk ve onun uzantıları ve dahi terörün arkasındaki güçlerle nerede olursa olsun top yekûn mücadele edilecek. Ve Allah´ın izniyle bu terör bitirilecek.? İçerideki sinek vızıltılarının sesi de kesilecek.  Öyle yağma Hasan Böreği yoktur. Hem bu milletin sırtından inmeyeceksin. Hem devletin en güzel imkânlarından faydalanacaksın. Hem de bu Millete, bu devlete küfür- hakaret edeceksin. Taşeronların sonu da gelecek anlayacağınız. Artık sona gelindi. Afrin´de de, Münbiç´te de Cerablus´ta da hülasa nerede olmamız gerekiyorsa orada olacağız. Bu devletin kadrini, büyüklüğünü bilmeyenlere bu devletin büyüklüğünü göstereceğiz. Büyüklerimiz boşa dememiş, ?otu çek köküne bak? diye. İşte, bu köksüzlerin sonu geldi.

Son söz, Allah, devletimize ve milletimize zeval vermesin?

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?