USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SABIR ORDULARI YÜRÜYÜN?

30-01-2018

"Andolsun ki sizi biraz korku ve açlık; mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz azaltma (fakirlik) ile deneriz. (Ey Peygamber!) Sabredenleri müjdele!" (1)
Sınavsız bir hayat olmayacağını ifade ediyor Alemlerin Rabbi? Bazen varlıkla, bazen yoklukla, bazen düşmanlarımızın tavrı, içimizdeki hainlerin ihanetleriyle darda kalırız, zorda kalırız. Bazen Mekke müşriklerinin ordular kurup Hz. Peygamberin üzerine yürüdükleri gibi 10 bin km öteden gelir ordularını sınırınıza yığar. Hainlerden ordular donatır sizi vurmak, sizi bölmek için on binlerce tır silah yığar burnunuzun dibine. Sınırınızın hemen ötesine adını YPG-PYD-PJAK-PKK koyarak insanlıktan nasibi olmayan, zalim, hain Allah düşmanı zalimlerin kuklaları kurulur boş hayallerle. Onlar taşeronluk vazifesini yaparken, üst okul ABD, büyük İsrail´in taşeronluğunu yapar. Zalim Siyonist İsrail´le aramıza bir set oluşturmaya gayret eder.
Ama onlarca yıldır imkansızlıklar içerisindeki sabrımız tükendi. Silahını yapamayan bir devlet savaşamaz ama elhamdülillah 16 yılda yapılanlar yüzyılda yapılanlardan daha fazla? Silahlarımız hazırdı, ordularımız, imanlı Mehmetçik´lerimiz hazırdı ve vur emriyle Afrin´den tekrar bismillah denildi Peygamberler gibi;
"Nice Peygamberler vardı ki, beraberinde birçok Allah erleri bulunduğu halde savaştılar da, bunlar Allah yolunda başlarına gelenlerden dolayı gevşeklik ve zaaf göstermediler, boyun eğmediler. Allah sabredenleri sever. Onların sözleri sadece şöyle demekten ibaretti; Ey Rabbimiz! Günahlarımızı ve işimizdeki taşkınlığımızı bağışla; ayaklarımızı (yolunda) sabit kıl; kafirler topluluğuna karşı bizi muzaffer kıl!" (2)
Buseyra Dağını ele geçirdi yiğitler ve 5 bizden, 15 ÖSO´dan şehit verdik. Kardeşlerimizi cennete uğurladık inşallah. Ölüme; kızıl elmaya Allah için ölmeye ve öldürmeye, beni anam babam beklemesin diyen bir orduyla yürüyoruz. Onlar sabırla kış şartlarında coniler ve hainlere karşı destan yazarken, dua orduları da partner derneklerimiz vesilesiyle Afrika Kamerun, Filistin Gazze, Arakan ve Srilanka´nın yetimlerin mazlumların müminlerin dua orduları semaları kuşatacak şekilde eller arşa açıldı. Allah´tan melek ordularını göndermesini talep ediyor tüm içtenlikleriyle, aman Yarabbi ümmet hiç bu kadar kilitlenmemişti zalimlere karşı, ümmetin son umudu bu devlet, bu millet, Hicaz, Mısır düştü son kale Türkiye ve dualar bu orduya. Galip olursa onlar galip, mağlup olursa onlar mağlup olacağı bilinciyle, Hakkın kapısını çalıyorlar dua orduları Cihad ordumuzun arkasını kolluyor elhamdülillah?
Vur Mehmet´im vur? Yüzyıllık zulmün sahibi ehli salibin boynunu vur. Hakkın kılıcısın sen, mazlumun hamisi, zalimin hasmısın sen, atarken sen atma Allah atsın. Çünkü Allah senin elinle onları cezalandırıyor. Bak Rabbimiz ne buyuruyor; "Onlarla savaşın ki, Allah sizin ellerinizle onları cezalandırsın; onları rezil etsin; sizi onlara galip kılsın ve mümin toplumun kalplerini ferahlatsın."
Elhamdülillah köyler ilçeler birer birer alındıkça içimiz sevinç doluyor. Zalimleri savunan içimizdeki terör sevicilerinde müstehakını vermek lazım, Müslüman mahallesinde salyangoz satamazlar. Bu milletin ekmeğini yiyip, bu millete ihanet edenlerin hakkı neyse onu yapmak lazım.
"Ona kulluk et; ona kulluk etmek için sabırlı ve metanetli ol." Şehitlerimiz cennet öncülerimiz geride kalan anne baba eş ve çocukları sabırlı ve metanetli olacak inşallah. Çünkü şu ayet müjdesi onları Şehitleriyle cennette cem edecek, hem de şehidin makamında, cennetteki derecesinde; "Yine onlar Rablerinin rızasını isteyerek sabreden, namazı dosdoğru kılan, kendilerine verdiğimiz rızıklardan gizli ve açık olarak (Allah) yolunda harcayan ve kötülüğü iyilikle savan kimselerdir. İşte onlar var ya, dünya yurdunun (güzel) sonu sadece onlarındır. (O yurt) Adn cennetleridir; oraya babalarından, eşlerinden ve çocuklarından Salih olanlarla beraber girecekler, meleklerde her kapıdan onların yanına varacaklar; Sabrettiğinize karşılık size selam olsun! Dünya yurdunun sonu (cennet) ne güzeldir! (derler). (3)
1- Bakara Suresi 155
2- Ali İmran Suresi 146-147
3- Ra´d Suresi    22-23-24

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?