USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sayın Vekilim Anlatmış...

06-08-2018

Sayın Vekilim anlatmış herkes dinlemiş birileri haber yapmış bizlere de azdan çoktan cevap vermek düşmüş. Tabii bunu yaparken de bilgiçliğimizden değil. Bürokrat diliyle söylemek konuşmak kolay gel birde bu şehirde bir de sen yatırımcı olda o zaman bize anlat bizahmet.

Artık bu şehir böyle siyaset istemiyor, kimse boş alkış tutmak istemiyor, sizi böyle konuşup alkışlayanlar varsa inanmayın ben ve benim gibiler inanmıyor.  Diyebilirsiniz ki siz kimsiniz;

Bizler bu şehir de doğmuş bu şehirde liseye kadar okumuş yüksek öğrenimi Türkiye´de ki en iyi Üniversitelerinde okumuş yüksek lisans yapmış iyi derece de İngilizce bilen, dünyayı takip eden, gezen insanız. Küçük yaştan bu tarafa memleketi için yatırım yapmaya çalışan azdan çoktan memleket için fayda sağlayan memleket çocukları memleketinde kalsın diye istihdam yaratmaya çalışan insanlarız.

Bu güne kadar aileleri oğlum kızım boş ver devlette çalışmayı gel memleketin de iş yap çalış yaşa diyen ailelerin evlatlarıyız.  Bugüne kadar ne sizler bize ulaşmak istediniz nede bizler size dedik ki boş ver. Ama bugün konuştuklarınız, söyledikleriniz vaat ettikleriniz milletvekili olarak olması gerekenler mi?  

Madem bu işleri yapmak istemiyorsanız buysa çözümünüz niçin aday oldunuz?  Biz gençler seçimlerde bizde varız dedik bu sefer yine yarışı bırakmadınız hadi o zaman bu oyların vebalı üstünüzdedir bu şehir yatırım bekliyor devletten değil özel teşebbüsten hadi neyi bekliyorsunuz?

Olmayacak çünkü yatırımcı nasıl olunur kitaplarda yazan gibi değil gerçek hayatta bilmiyorsunuz. Derseniz ki, ya bu hatırla olur mu, ricayla olur mu, baskıyla olur mu, vallahi bal gibi olur.

Bu şehirde gemisini kurtaran kaptan bizler ve bizim çocuklarımız, yatırımlarımız bu olumsuzluklara rağmen devam edecek ama bizler daha çok yatırım yapmak istiyoruz gün gelir inşallah bizlerin sesini de duyar ve el birliği ile şehrimizi olması gereken yere taşırız.

Diyorsunuz ki Sivas kendi içinden çıkaracak.  Sivas da yatırım yaptığım bir iş için sayın vekillere ulaşmaya çalıştım ama nafile. Uçak da rast geldim. Sivas da uyumaya başladınız İstanbul´a kadar başınız da bekledim uçak inince uyandınız baktım kâğıt yok uçak da kâğıt parçası buldum yazdım anlamadan dinlemeden aldınız okumadınız kimsiniz demediniz cebinize koydunuz. Sonuçta yine kendi işimizi kendimiz halletmek durumunda kaldık.

Anlamadığım Sivas la Sivaslı ile  ilgilenmek bu kadar zorsa.....

Aklıma gelmişken birde şunu söylemek istiyorum milletvekili seçilirken merkez oyları hiç düşünülmedi hep ilçeler den yola çıkıldı belediye başkanlığında ise sosyal medya da yine milletvekillerin olduğu ilçelerden adaylar gündeme gelmeye başladı. Sivaslı uyan şehrine sahip çık seçim de Sivaslıyım ayrı gayri yok İstanbul´a gidince Başka şehre gidince nerelisin hemşerim......lıyım bu tuzağa düşmeliyim herkes kendi çöplüğünde belediye Başkanı olsun.

Gerçek Sivaslı olan bizler sizler gibi düşünmüyoruz. Bu şehir bizim bizler hep yaşayacağız Ankara da gidecek adresimiz, işimiz, evimiz yok diyeceksiniz ki o zaman bu oylar ne idi biliniz ki bu oylar sayın cumhurbaşkanıma verilen oylar idi lütfen bir şeyler yapmak istiyorsanız yapılacaklar bellidir, yoksa da maaşı alıp yatışa devam

Saygılarımla?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?