USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SEN KUDÜSSÜN

09-01-2018

Bismillah de kardeşim sen Kudüs´sün!                                       
Yüzyıldır unutturuldu yüzlerce yıl kaynaştığımız Kudüs; Peygamberlerin şehri, Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa´nın, dedelerine imamlık yaptığı Mabed Beytül Makdis. Hz. Ömer (r.a)´in fethettiği, Hz. İbrahim (a.s) Hz. Musa (a.s) Hz. Yusuf (a.s)´u bağrında barındıran kutsal şehir.
Zalimlerin tekrar 90 yıllık Haçlı istilasından sonra, gülmeyen gülümsemeyi kendine yakıştıramayan, ´Kudüs esirken nasıl gülerim´ diyen Selahaddin Eyyubi´nin tekrar fethettiği, içinde kutsal Mescid-i Aksa´yı barındıran Kudüs?
1917´de İngilizlerin Yahudilere peşkeş çektiği ve yüzyıldır yüzlerce katliam yüz binlerce Filistinli kardeşlerimizi, Fravunca katlettiği yetimler şehri yetim Kudüs.
İsra gecesi Resulullah´ın ayakları altına kendini feda ettiği ve oradan göğe yükseldiği Miraç´ın kapısı mukaddes Kudüs. Bizim için Mekke Medine ne ise nasıl kutsalsa Kudüs´te öyle kutsaldır ve Kudüs yüzyıldır esir, garip, mahzun, mazlumdur.
Ey evladı Fatihan yüzlerce yıl Arz-ı Mukaddes olan Kudüs´ü ecdadın ihya etti. Hürrem Sultan´ın yaptırdığı hanlar hamamlar medreseler, mescitler, su yolları akar vakıfları vallahi saymakla bitmez?
***
Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman ve ecdat Kudüs´e Kudüs´ün kalbi Mescid-i Aksa´ya dört yüzyıl büyük hizmetler yapmışlardır. Mescidi Aksa (Uzak Mescid) bize zahiren uzak olsa da tarihi gerçeklerle ve kalben bize çok yakındır.
Bak İsra Suresi ilk ayette Rabbimiz (cc) ne buyuruyor; "Bir gece, kendisine ayetlerimizden bir kısmını gösterelim diye (Muhammed) kulunu Mescid-i Haram´dan, çevresini mübarek kıldığımız Mescid-i Aksa´ya götüren Allah noksan sıfatlardan münezzehtir; O gerçekten işitendir görendir."
"Çevresini mübarek kıldığımız" ifadesi bugün bakarsanız Kudüs´le Mekke arası 2000 km ve Kudüs´le İstanbul arası da 2000 km. Mekke - Kudüs arası nasıl mukaddesse Kudüs - İstanbul arası da ayetle mübarek kılınmıştır.
Zalim Siyonist Yahudiler, yedi binyıllık hayallerini, ekonomi ve dünya siyasetini ele geçirerek yüzyıldır Müslümanlara kan kusturuyor. İslam ülkelerini bölüyor birçoğunun başına kirli pazarlıklarla kukla idareciler getiriyor. Mısır düştü, Hicaz düştü, Suriye, Irak bölündü. Bizi 2013 yılından beri; gezi olayları, 17-25 Aralık yargı darbeleri ve en son 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimiyle yıkamadılar elhamdülillah?
Bu Aziz millet destan yazdı, okçular tepesini terk etmedi. Türkiye ümmetin okçular tepesidir. Türkiye düşerse Kudüs düşer. Son kale Türkiye!
***
Allah devletimize milletimize zeval vermesin ´Dünya 5´ten büyük´ İsrail terör devleti, askerlerine terörist diyen ikinci bir lider gösterin, maalesef yok. O halde hazırlanın, okçular tepesine toplanın, kalbinde zerre iman olan kardeşim gel, sende gel tarihi günleri yaşıyoruz, ümmet okçular tepesinde toplanıyor. Bu sefer Kudüs için tepelerden on binler yüz binler akacak, "Kanımız Aksa´da Zafer İslam´ın" diyen yiğitler, sloganların hakikate dönmesine var mısınız? Mekke´nin fethini Resulüne ihsan eden Allah´ın, Kudüs´ün üçüncü fetih kapısını kıyamete kadar açmasına var mısınız?
Onlar azdılar, onlar Peygamberleri kestiler, ümmetin kadınlarını, çocuklarını, gençlerini halen alçakça Şehit ediyorlar, onlar 14 yaşındaki yiğit genci, 20 askerle kollayan korkaklar, Halid b. Velid (r.a)´in "Sizin hayat ve şarabı sevdiğiniz kadar, ölümü seven bir orduyla geldim" dediği gibi şahadeti şerbet gibi içen bir orduda olmak ister misiniz? Allah´ın ordularımızı yürüteceği günlere ümit ediyoruz ki pek yakında ulaşacağız. Artık görünen köy kılavuz istemez, biz gitmesek onlar gelecekler. Dört bin TIR´lık YPG´ye verilenler tamda bunun için, yani bize kullanılması için, İnşaallah onları duman edeceğiz bire on ona yüz yüze bin canlarına okuyacağız.
Bedir´in son aslanları olmaya var mısınız? Hazır mısınız? Hiç şüphesiz Zafer İslam´ın, zafer inananlarındır. Çünkü zafer vaadediyor Yüce Allah (cc); "Öyleyse cesaretinizi yitirmeyin ve üzülmeyin. Eğer gerçekten inanıyorsanız, mutlaka üstün gelecek olan sizsiniz." (Ali İmran Suresi 139. ayet)
İşte Peygamberin müjdesi; "Müslümanlarla Yahudiler harp etmedikçe kıyamet kopmayacaktır. O harpte Müslümanlar galip gelecektir. Öyle ki Yahudi, taşın ve ağacın arkasına saklanacak da, taş veya ağaç; "Ey Müslüman Ey Allah´ın kulu, Şu arkamdaki Yahudi´dir, hemen gel de öldür onu! diye haber verecektir. Sadece Gargad ağacı müstesna, çünkü o, Yahudilerin ağaçlarındandır. (Müslim)
Kardeşim unutma sen Kudüs´sün!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?