USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Seyrediyorsunuz Sadece, Sivasspor Yönetimi?

02-02-2021

Yaklaşık 30 yıldır Sivasspor yönetiminde oturan Başkan Otyakmaz´ın sessizliği, takıma müdahale etmemesi sadece seyretmesi, transfer zamanı olmasına rağmen takıma takviye yapmaması, akıl alacak iş değil.

Sosyal medyada taraftar gruplarının istifaya davet etmesine de ses çıkarmayan başkan, Rıza Çalımbay´la devam edecek gibi duruyor. Hoş bu tabloda ortada.

Sezon başından beri hocaya, futbolculara kızıp durduk, yönetime sadece bir kaç kez takıma sahip çıkın diye uyarılarda bulunduk, ama artık yetti?

Yönetim sadece seyrediyor takımı, hiçbir müdahale bulunmuyor, transfer sezonu bitti bizde hiç bir şey yok, iki tane bedava futbolcu aldık ve Beşiktaşlı futbolcunun ismi geçiyor sadece başka yok.

Yıllardır Sivasspor başkanlığı ve yönetiminde bulunan sizlerin bu sessizliği taraftarı endişelendiriyor. Para falan yok demeyin takımda para var, UEFA kupası katılım bedelinden alınan para ve geçen sezon ligde gösterilen başarıdan dolayı gelen para transfere harcansaydı bugün başka şeyler konuşuyor olacaktık?

Bu takımı kurarken göstermiş olduğunuz üstün gayretlerden dolayı sizlere teşekkür ederiz. Samassa, Ninga, Camara, Claudemir, Cofie, Kayode, Felix, Rybalka gibi futbolcuları almak, bunlara para ödemek kimin aklı, 37´lik Kone ile maç kazanmayı düşünmek kimin fikri, bu futbolcuları hiç izlemediniz mi? Kayode´yi almak için yaptığınız çalışmaları bütün taraftarlar biliyor peki sonuç ne koskoca SIFIR hem de KOSKOCA?

Siz hiç hocayla görüştünüz mü? Görüştü iseniz sordunuz mu hocaya? Bu takım bu futbolcular ne olacak diye?

Hoca mağlubiyetten sonra çıkıyor ekrana çok gol kaçırdık, hakem çok pozisyonumuzu yedi falan gibi saçma sapan sözlerle kendisini savunuyor. Hocam sen değil miydin sezon başı çok iyi bir takımımız var, hem ligde hem Avrupa´da başarılı olacağız diyen, sen değil miydin futbolcularımız çok iyi hepsi çok profesyonel diyen?

Bırak artık hocam bırak, bu sezon sen bu işi yapamıyorsun, takım kaybedince sen üzülüyor musun bilmiyorum ama biz kahroluyoruz, bitiyoruz ne olur bırak artık?

Düşme potasındaki takımlarla aramızda sadece 4 puan var yani 1 maç, bu hafta Erzurum ile oynayacağız, 3 gün sonra Ankaragücü, sonrasında Kayser ile oynayacağız. Bu maçlardan hangisini kazanabiliriz net olarak hiç bir maçı söyleyemiyoruz peki kaybedersek ne olacak. Sayın Başkana şunu söylemek istiyorum eğer takım düşerse bir daha çıkarmak mümkün değil?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?