USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sivasspor ? Alanyaspor Maç Detayları;

14-08-2018

Yeni sezon Sivasspor için açıldı ve Alanyaspor ile yeni sezona merhaba dedik pekala Sivasspor´da ne iyiydi ne kötüydü?

Maçın ilk yarısında Alanyaspor kontra ataklarında fazla kontrol edilemedi fakat ikinci yarı Sivasspor iyi paslaşmalar iyi atağa çıkmalar ile maçın gidişini değiştirdi ve maça ortak olduğunu tekrar gösterdi. Ceza sahası dışından fazla gol bulamayan takım bu maçta çok denedi olumlu denedi. Ve sonunda ceza sahası dışından gol ile 3 puanı aldı.

Robinho; Douglas ile muhteşem ikili oldular. Tek paslar ile Douglas´ı içeriye göndermeleri umut verici durumda. Douglas, Robinho ikilisi bu lige damga vuracaktır. Tek pasları mükemmel veriyor ve ne zaman ne yapacağı belli değil. Tam bir görev adamı. Kesinlikle tatile, paraya değil oynamaya gelmiş. Bu sene bunu daha iyi gösteriyor. Gördüğü sarı kart çok gereksizdi ilk faulü ve anlamsız bir kart ile karşı karşıya kaldı. Hakem bile maçtan sonra neden verdiğini anlamayacaktır.

Sergiy Rybalka; Uzaktan şut denemeleri çok güzel. Lig ilerledikçe daha çok denemeler yapacaktır. Şuan lık oyun performansı iyi. Fazla kendini gösteremedi bu maçta ama iler ki maçlarda daha da iyi olacaktır.

Arouna Kone; Maçın için de gelen topları gole çevirseydi Sivasspor maçı 60. Dakikalara kadar koparmış rahatlıkla almıştı. Kone´ye gelen toplar takımın kondisyon olarak iyi olduğunu gösteriyordu. Kone bugün 10 puan üzerinden 5 puan alır.

Ziya Erdal; Biraz daha dikkatli olursa bölgesinde bizleri rahatlatacak. Tek sorunu atağa çıkarken geriye fazla bakmaması ve yetişememesi fazla heyecan yapıyor.

Hakan Arslan; Çok istikrar sağlıyor orta sahada Sivasspor´u rahatlatıyor. Maçın en iyilerindendi uzun pasları çok etkili. Bu sene takımda iyi işler yapacaktır.

Douglas; Sezonu çok iyi açtı kiralık alınabilecek en iyi oyuncu olduğunu gösterdi şuan bizleri heyecanlandırdı ve Sivasspor için çok iyi transfer olduğunu tekrar gösterdi. Takımla uyumu çok iyi, içeri girişleri, çalım atma denemesi, fiziği ile Türkiye ligine damga vuracaktır. Özlediği yeteneklerini Sivasspor ile tekrar bulacaktır.

Emre Kılınç; İçeriye girişleri güzel fakat uzun paslarda gelen topları taşıma lazım. Fiziğini biraz geliştirdiği zaman daha iyi olacaktır. Genç olması biraz heyecan verici. Bu yaşta attığı gol umut yeşertti. Saha içinde basmadık yer koymadı. Kıvraklığı, koşuları rakip takımı çok boğdu. Attığı gol ile çok iyi iş çıkardı ve çok güzel gol attı. Sezona girişi çok iyi oluyor bu sene takıma büyük katkı sağlayacaktır. Douglas, Emre için iyi bir abi olacaktır. Emre sağ tarafa geçtikten sonra Douglas ile iyi işler yapmaya başladı ve gol ile karşılaştı.

Uğur Çiftçi; Defans hattında Bobo´yu rahat bırakmadı ve Bobo´yu iyi kesti. Bobo bu maçta fazla bir şeyler yapmadı ise Uğurun emeği büyük. Adama çok yakın oynuyor.  Kendi bölgesi olmaması rağmen ihtiyacı iyi karşıladı.

İlker Sayan; Maç için de kanat değiştirdikten sonra biraz oyundan düştü. Fizik gücü az çabuk devriliyor. Fazla bir şey yapamadı maçta. Güven verseydi ileri ki maçlarda sıkça görebilirdik fakat şuanlık güven veremedi ve beklentimizi azalttı. Bundan sonra ki maçlar da nasıl olur orası izleyip göreceğiz. Umarım bu maçta yaptığı hataları görmüştür.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?