USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sivasspor - Antalyaspor Maç Öncesi

20-09-2018

Antalyaspor 8 puan ile 10. sıraya yerleşmiş durumda. Takımda çıkış yakalaması beklenen oyuncular bulunmakta Sivasspor maçı öncesi maçlarda hangi oyuncu neler yaptı? Hangi oyuncu beklenen performansa ulaştı? Hangi oyuncu bize karşı tehlikeli olabilir? Bugün yazımızda bu konulara değineceğiz.

Antalyaspor geçen hafta Başakşehir´e 4-0 gibi bir skor ile yenildi. Maçta neredeyse skora alışmış , daha fazla gol yememek için çabalayan takım vardı. Maç sırasında hiç bir şekilde mücadele etmeyen oyuncular yorgunluğunu gözdelerinden belli ediyordu. Sivasspor ise Erzurumspor ile 2-2 berabere kaldı. Maç gidip gidip geliyordu. Son dakikalarda 3. gol için büyük bir kondisyon harcayan takımımız ne yaparsa yapsın bir türlü golü bulamadı. Son dakika oyunu taraftarları çok büyük umutlandırdı ve sıradaki maç için büyük heyecan yarattı. Antalyaspor maçı için taraftarlarımız çok umutlu olmaya başladı.

Peki bizim takımda çıkış yakalayan oyuncular kimler ?

Kone; Tüm takım artık Koneden mücadele, gol bekliyordu ve sonunda takıma katkı sağlamaya başladı. Son haftalarda çıkış yakaladığı ve takıma adapte olduğunu görüyoruz.

Robinho; Yaşına rağmen her maç bir üst düzey futbola çıkışını görmek Türk futbolu için inanılmaz güzel bir olay. Robinho bu takımın bir neferi olacaktır. Antalyaspor maçında ise gol atacağını tahmin edebiliyoruz. Artık gol atmak için mücadele veriyor.

Emre Kılınç;  Milli takım kadrosuna neden alınmadı hâlâ anlamadığımız bir olay. Emre geçen seneden beri çok güzel futbol oynuyor. Önümüzde ki sezon ise transfer gündemini çok meşgul edecektir. Emre sağda , Emre solda , Emre ortada , Emre defansa yardım ediyor , Emre gol atıyor. Emre çok çalışıyor. Emre Antalyaspor maçında kilit ismimiz olacaktır. Emre takımda yapılması gereken her şeyi yapıyor. Her maç performansa bir yenilik daha ekliyor.  Yaşının genç olması takım yönetimini heyecanladırıyordur. Bu çocuğa destek olalım. Bu çocuk çok büyük gelişim sağlıyor. Birlikte yükseltelim.

Ve diğer oyuncularımız hepsi bir mücadele veriyor. Hepsi takım için savaşmak istiyor. Bir takım olduğumuzu gösteriyorlar. Antalyaspor maçına odaklanmamızı sağlıyorlar.

Antalyaspor takımında ki bazı çıkış yakalayan oyuncular ;

Souleymane Doukara; Osmanlıspor´dan da hatırladığımız Doukara çok güçlü fiziğe sahip bir oyuncu. Yıkılmayan adam. Topu kaptığı zaman fiziğini çok iyi kullanıyor ve topu sürüklemesine oyuncular zor engel oluyor. Doukara her zaman bizim için tehlikeli olabilir.  Kesinlikle dikkat etmemiz gerek oyuncuların başında geliyor.

Hakan Özmert; Gole katkısı çok oluyor. Gol pası verirken stoperleri uyutmasını çok veriyor. Dikine verdiği paslar, uzun paslar dikkat edilmesi gerekenler. Hakan takımın kilit ismi oluyor bazen. Hiç umulmadık bir anda verdiği pas ile takımı öne geçirecek pozisyonu üretiyor.

Mevlüt Erdinç; Attığı goller neredeyse tek vuruşlar. Tek vuruşları çok seviyor. Elimizden geldiğince topları önüne bırakmamak lazım. Mevlüt  her zaman tehlikedir.

Doğukan Sinik; Genç yaşına rağmen istekli futbolu dikkat çekiyor. Sonradan oyuna girmesi iyi bir hamle gibi gözükmemesi bu çocuğu serbest bırakacağımız anlamına gelmemeli. Doğukan dikkate alınmalı ve maçta fazla adım artırılmamalı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?