USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sivasspor Düzeliyor Sıra Avrupa´da?

09-12-2020

Takım Trabzon´a giderken tüm taraftarlar kesin yenileceğimizi, hatta fark yiyeceğimizi bekliyordu, çünkü Sivasspor´da birçok eksik vardı ve bu sezon istediğimiz futbolu bir türlü oynamıyordu.

Maç başladı Trabzospor ilk 20 dakikada kalemizi öyle ablukaya aldı ki, orta saha ve bizim kale önünde oynanıyordu karşılaşma, taa ki 20. dakikaya kadar...

20. dakikadan sonra oyuna ortak olduk, ataklar yapmaya gol aramaya başladık, eksik olan futbolcularımızı aratmadan oynadık. Keşke Ziya o kadar boş alan bırakıp ileriye çıkmasaydı, o golü ilk yarının son dakikasında yemeseydik...

2. yarı öyle güzel bir futbol oynadık ki helal olsun takıma, öyle bir pozisyon var ki 37´lik Kone koşarak defansa geliyor topu çıkarıyor, yine koşarak rakip kaleye gol aramaya gidiyor. Kaleci Samassa ilk defa topu alıp yatmıyor, sürekli ileriye hücuma atıyordu, kaptan Hakan Arslan çok çalıştı, çok koştu golünü de atarak üzerindeki kötü gidişata dur dedi.

Sezon başladığından bu güne kadar galip geldiğimiz maçlarda dahil oynadığımız en iyi futbolu oynadık, çünkü takımın yarısı yok, 3 günde bir maç oynuyoruz, hemen hemen her gün 1 yada 2 futbolcunun covid-19 hastalığına yakalandığını öğreniyoruz, bu hastalık bittiği zaman tam kadro Sivasspor eski günlerine dönecektir.

Rıza hocanın takımın başında olamaması nedeniyle takımın hocalığını yapan Bülent Albayrak´a helal olsun, takımı iyi yönetti, elindeki futbolcuları iyi kullandı, Kerem´i oyuna alması çok güzeldi, Kerem´de gösterdiği performansla göz doldurdu. Diğer genç futbolcularımıza örnek olması bizi çok mutlu eder.

Bu hafta hakemi hiç konuşmadık, niye konuşmadık çünkü adam maç yönetti, gördüğünü çaldı, adaletli yönetti, kimseyi kayırmadı, kimseden korkmadı, Türk futbolunun böyle hakemlere ihtiyacı var, örnek olmasını diliyoruz.

Perşembe günü İsrail´e gideceğiz, tek amaç, tek çare o takımı orda yenmek, kolay mı değil ama yenip gelirsek hem kupada tur atlayacağız, hem de bu sezon sadece bizim takımın yaptığı işi tekrar yapacağız. Yani ülke puanını yükselteceğiz... Başarılar SİVASSPOR...

Öyle dedikleri gibi üç büyükler, dört büyükler devri bitti artık, Anadolu takımlarının şampiyon olma yolunu biz açtık, şimdide Avrupa´da Türkün gücünü biz gösteriyoruz, göstermeye devam edeceğiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?