USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sivasspor Taraftarını Üzmeye Devam Ediyor?

16-12-2020

Sivasspor taraftarını üzmeye,  kahretmeye devam ediyor. Geçen hafta perşembe günü İsrail´in basit takımına kaybederek Avrupa kupalarından elenen Sivasspor, ligde de Antalyaspor ile berabere kalarak taraftarını kahretti. Antalya maçında doğru düzgün pozisyona dahi giremeyen takım, verdiği pozisyonlarla saç baş yoldurdu. Haftalardır kalesinde hatalı goller yiyen Samassa kurtardığı pozisyonlarla 1 puanı getiren futbolcu oldu?

Bu sezon anlayamıyoruz bu nasıl futbol, bu nasıl oyun, anladık hastalıktan dolayı kadro kurmakta zorlandık, ama takım hep 11 kişi çıktı sahaya, yedekte her zaman futbolcu vardı, anlayamıyoruz, geçen sezon ki takım aklımıza geliyor kahroluyoruz?

Antalya maçında ayakta kalan bir tek kaleci Samassa var, bütün takım dökülüyor. Bundan sonraki haftalarda maçlar daha da zorlaşacak, halimiz ne olur bilemiyoruz?

Takımın bu halde olmasının sebepleri belli, ilk sırada Teknik Direktör Rıza Çalımbay, 2.´si yönetim... Rıza hoca bu nasıl takım, siz nasıl antrenman yapıyorsunuz, rakipleri izlemiyor musunuz, takımda kondisyon yok, koşma yok, pozisyon takibi yok, futbolcular arasında bir kopukluk var, top bana gelmesin de ne olursa olsun havasındalar, rakip kaleye çok zor gidiyoruz, çoğalamıyoruz. Sürekli ortadan gitmeye çalışıyoruz, kanatlara inemiyoruz.

Max Gradel kendisine gelen bütün topları kaptırdı,  sadece bir pozisyonda çalımladı kaleye vurdu, sürekli hakeme itiraz ederek geziyor, diğer kanat da Yatabare, rakiple oynamaktan başka bir şey yapmıyor sürekli hakeme itiraz ediyor. Robin Yalçın diye bir futbolcu var, ne yaptığını bilmiyor, pas veremiyor, şut çekemiyor, hiç bir katkısı yok,  Fayçal Fajr bütün duran toplara gidiyor, bir türlü rakip defansı geçip ortalayamıyor, boş boş koşuyor.  Hakan Arslan bu sezon çok kötü, geçen hafta Trabzon´a attığı golden başka bir şey yok, sadece forvet Kayode koşuyor, defansa geliyor, ileri koşuyor ama sadece koşuyor?

Takımın gidişi kötü, düzelir mi bilmiyoruz? Bazen çok kısa bir süre harika oynuyorlar en fazla 10 dakika, sonra takım yok, Rıza Hocanın bu sezon ki durumu iyi değil, oyunu okuyamıyor, oyuncu değiştirmekte sürekli hata yapıyor, tepki koyamıyor, sürekli hakemleri eleştirerek tepki topluyor bana göre hocanın işi 1, 2 maç daha kaybederse bitebilir.

Sevgili yönetim takımın bu hale gelmesinin en büyük sebeplerinden biride sizsiniz. Geçen sezon ki takımı bozup böyle bir takım yapmak nasıl bir iş, anlamak mümkün değil, bu takımla, futbolcularla nasıl vakit geçiriyorsunuz, maçlarda olan hakem hataları için neden konuşmuyorsunuz, eğer bu takım ligden düşerse bir daha çıkması çok ama çok zordur bunu bilmiyor musunuz? Kendinize gelin?

Son olarak hakem Halis efendiye bir şeyler söylemek istiyorum. Yazıklar olsun bu nasıl penaltı, VAR olmasa yine atacaktın bize kazığı, hakkımızı yiyenlere zehir zıkkım olsun?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?