USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sivasspor Üzüyor Bizleri?

04-11-2020

Yazık hem de çok yazık taraftarı bu kadar üzmenize gerek var mı?  Bu nasıl futbol, ne bir oyun kurgusu, ne pas verme nede layıkıyla mücadele var mı sizde!...

Hatay takımı biraz becerikli olsa, şansları yanlarında olsa tarihi farkla kazanmaları içten bile değil?

Rıza hoca maçlardan sonra çıkıp takım iyiydi, şans yanımızda değildi, bu hakemler bize böyle yapıyorlar diye serzenişte bulunuyor.

Yapma hocam geçen sezon oynattığın futbola bak bu sezon oynattığına bak, ne bir paslaşma, ne pres, ne organize bir atak, hakeme itiraz dışında hiç bir şey yok.

Bir takım bir maç iyi oynar bir maç kötü oynar, futbolculardan form tutanda vardır, form tutmayanda, bunlar olur, ama lig başladığından beri bütün takım bu kadar ruhsuz oynamaz.

Şuanda ligin en kötü takımıyız, sistemi olmayan, herhangi bir taktiği olmayan, maç bitse de gitsek havasında oynayan tek takım Sivasspor?

Geçen sezon her maçta rakibe pres yapan, baskı kuran, sürekli pas yapan takım bu sezon bitti.

Sivasspor´un yıldızlarından biri olan Hakan Arslan yok bu sezon, kaleci Samassa evlere şenlik, Ziya bir maç iyi diğerlerinde sahada bile yok, Uğur ileri çıkıyor geri dönemiyor, Yatabare şaşkın bir hafta forvet diğer hafta kanat ne yaptığını bilmiyor, diğer yabancılar ben bu oyunu iyi bilirim havasında ama hepsi hikaye?

Bazı taraftarlar diyorlar ki Appindangoye gelince takım düzelecek, nasıl düzelecek diyorum defans oturacak diyorlar, iyi tamam da sadece defans mı suçlu?

Hatay maçında bir görüntü var ekrana yansıyan akıllara durgunluk veren, maçın sonlarına doğru kazandığımız frikikte üç futbolcu topun başında, Uğur, Fayçal Fajr, Max Gradel, Uğur bıraktı gitti, Gradel, Rıza hocaya bakıyor ben kullanayım diye, taraftarda ondan bekliyor vursun diye, Fayçal vuruyor çok yumuşak top kalecinin kucağına?

Takımda kimin ne kullanacağı bile belli değil, korner oluyor bir Erdoğan kullanıyor, bir Fayçal, takımda disiplin yok, düzen yok, futbolcular arasında arkadaşlık yok, top bana gelmesinde ne olursa olsun havasındalar.

Fikstürümüz çok zor, Avrupa maçları devam ederken, bu hafta Galatasaray´la oynayacağız, Karagümrük, Göztepe, Trabzonspor maçlarıyla devam edeceğiz. Peki nasıl olacak, yazdığım maçlardan hangisini kazanacağız böyle oynamaya devam edersek?

Sadece teknik heyet ve futbolcular suçlu değiller bu durumdan, en büyük suç yönetimin, nerde elinde bonservisi olan futbolcu var hemen aldılar, nerde ucuz futbolcu var hemen atladılar ve sonuç hüsran?

Kulübün borcu yok her zaman bunu söylediler, tamam güzel borcumuz yok ama sizin de bu taraftarı üzmeye, ağlatmaya hakkınız yok, kendinize gelin?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?