USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sivassporum Benim?

24-10-2020

İspanyada aslanlar gibi mücadele ettiler, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalıştılar ama olmadı yenildik. Olsun canınız sağ olsun bu ilk maç daha 5 tane daha maç var biz bu gruptan çıkacağız bundan eminiz ve size güveniyoruz.

İlk 20 dakikada rakip 2 - 0 öne geçince bir karamsarlık çöktü içimize çünkü Sivasspor´un hiç bir atağı yok rakip oynuyor atıyor biz seyrediyoruz. Ta ki 20. dakikaya kadar,  sonra Sivasspor oyuna ortak oldu ataklar yapmaya başladı nihayet golü bulduk, golden sonra atak oynamaya devam ederken kaptırdığımız bir topla geldiler kalemize, penaltı olmayacak bir pozisyona çaldı hakem efendi?

İçimizde korku yok atamayacak dedik atamadı, penaltıdan sonra resitalimiz devam etti, şimdi biz oynuyoruz rakip seyrediyor ve Yatabare´nin golü geldi.

Robin Yalçın ortaladı Yatabare çaktı kafayı 2 - 2 İspanyollar şaşkın biz oynamaya devam?

2. yarı rakibin şaşkınlığı ile başladı onlar atak yapıyor biz karşılıyoruz, hele kaçırdığımız bir pozisyon var ki, Kayode kaleciyi geçti, top o kadar hızlandı ki topu yakalasa 3. golü atmak içten bile değil biz kaçırdık geldi onlar attı 3 - 2 oldu. Ama bırakmadık serbest vuruştan harika bir gol bulduk 3-3.

Rakip şaşkın biz mutlu?

Rıza hoca zamanında değişiklik yapsa en kötü berabere bitireceğiz karşılaşmayı, ama olsun önemli değil biz bu guruptan çok rahat çıkarız İnşallah?

Gelelim yaptığımız hatalara, rakip organize bir şekilde gelip gol atmadı, bizim yaptığımız basit hatalarla gol buldular, özellikle 4 ve 5. golleri Camara´nın sakatlanıp kenara çıkması ve bizim oyuncu almamamızdan kaynaklandı. Aslında Rıza hoca 3-3 beraberlikten sonra defans yönü ağırlıklı iki oyuncu almalıydı. Kaleci Samassa bir penaltı kurtardı ama yenmeyecek golleri yedi, böyle goller antrenmanda bile yenmez. Hocanın Felix´i oyuna almaması da ayrı bir durum?

1 puan çok iyi olacaktı ama olmadı olsun önemli değil, İspanya´da 3 gol atmak bile çok güzel. Ayağınıza yüreğinize sağlık çok güzel oynadınız, biz bu gruptan çıkacağız İnşallah.

Avrupa kupalarında oynayan 2 takımımız var ama medyanın hiç bir desteği yok, özel kanallara bir şey demiyorum ama TRT ne yapıyor, FB - TS maçını konuşuyor. Sivassporla ilgili tek bir haber yok, yorum yok, herhangi bir katkı yok, deplasmana gönderdikleri bir kamera bir spiker yok. Yazık biz bu ülkenin takımıyız, vergilerimizi veriyoruz, ülkemizi çok seviyoruz.

Diğer takımlar olsa ekipler gönderiyorsunuz, bizim basın toplantımızı bile yayınlamıyorsunuz, yazacak çok şey var varda önemli değil, göreceksiniz Avrupa´da mücadele eden tak takım SİVASSPOR kalacak. Bizde takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?