USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Soylu´ya Neden Destek Verdik?

29-04-2019

Gazetemizde hafta içi yaptığımız bir manşet haber yine Sivas´ın gündemine oturdu. Sayın Kılıçdaroğlu´na Ankara´da şehit cenazesinde yapılan saldırı sonrasında CHP üst yönetiminin İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ´ya ithafen, Soylu´nun bu hadiseden sorumlu tutularak, başlatılan aleyhte kampanyaya karşı yerelde biz, gazete olarak durduğumuz yerin ve tarafın bir kez daha belli olması ve bilinmesi için yaptık bu manşet haberimizi. Şükür ki, pek kurum ve kişinin bu haber sonrası takdir ve beğenisini aldık. Bu vesileyle bu haberimiz sonrası gerek telefon ve gerekse de bizatihi gazetemize gelerek bize takdirlerini ileten hemşerilerimize ?İrade Gazetesi? olarak teşekkürlerimizi sunarken iyi ki varsınız diyorum?

İrade Gazetesi olarak daha önde de müteakip zamanlarda yine bu sütunlardan açıkça belirtmiştim. Bizim yerimiz milletimizin ve devletimizin yanıdır. Biz,  bu ülkenin bekasını ve geleceğini her türlü çıkarın üzerinde tutuyoruz. Etrafımız ateş çemberine dönmüşken, Amerika´nın ve İsrail´in bizimle ilgili plan ve projeleri artık ayyuka çıkmışken kimse kusura bakmasın biz de yerelde Sivas´ımızı sahiplenmek ve Sivaslıları bu konuda bilgi sahibi yapmak için bize düşeni yaparız. Bunu yaparken de kim ne demiş, ne söylemiş, bizimle ilgili ne düşünü yora bakmayız. Onun için de Sayın Bakan Süleyman Soylu ?ya verdiğimiz desteğin temelinde bu düşüncelerimiz yatar. Yoksa Soylu ?ya olan bu desteğimizi kimse siyasi ideoloji temelinde düşünmesin ve değerlendirmesin.

Türkiye, son bir kaç yıldır başımızın belası olan ve binlerce insanımızın kanını akıtan, askerimize, polisimize rahat vermeyen bir terör örgütüyle belli de en etkili ve sonuç alıcı mücadelesini yürütüyor. Bu mücadelenin başında da Sayın Bakan Soylu ve eski Genel Kurmay Başkanımız şimdiki Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar var.  Daha önceki gün Mardin´de gri listede yer alan teröristler yok edildiler. Derdimiz bu etkili ve sonuç alıcı mücadelenin sekteye uğramaması.  Yoksa elbette bu makamlar gelip geçici. Kimsenin de babasının malı değil bu yerler. Ancak ülke olarak artık PKK´yı yok etme noktasına gelmişken, bu örgütün içerisinde yer alan etkili isimler bir bir yok edilmeye başlamışken Soylu ?ya karşı yapılan algı operasyonunu ila anlamak gerekiyor. Ve emin olun biz bunu görüyor ve iyi algılıyoruz. Dolayısıyla bir kez daha tarafımızın devletimizin yanı olduğunu söylüyoruz?

Bu arada İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Hakan Akkaş, idamla ilgili paylaşımını destekliyorum. Sayın Akkaş´a bu duyarlılığı için de teşekkür ediyorum. Umarım devletimizi yönetenler ?İdamı? kısa zaman içerisinde gündeme alırlar. Daha doğrusu almalılar. Çünkü artık bizim de yüreğimiz soğumalı. Yoksa bu acılar bizde derin izler bırakıyor..

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?