USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sporda Bir Başarının Hikayesi

12-09-2019

ÜLKEMİZ, ÇEŞİTLİ SPOR DALLARINDA ULUSLARARASI MÜSABAKALARA KATILIYOR.

Bazılarında başarılı oluyor, bazılarında şampiyon... Son Basketbol maceramız, bunun en güzel örneğidir. Güreş ve Atletizmde elde edilen başarılar, göz ardı edilemez... Gençler için, spor çok önemlidir...

2019 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası yarı finalinde Polonya´yı; 3-1 yenen Filenin Sultanları, adını finale yazdırdı. Büyük bir başarıya imza atan Milli Takımımız, finalde Sırbistan´la karşılaşacak. Finalde takımıza başarılar diliyorum.

İlimizde de; Türkiye şampiyonları yapılıyor. Tüm sporculara başarılar...

Bu arada; Bir şampiyona daha sonuçlandı.

23 Ağustos - 01 Eylül 2019 tarihleri arasında Macaristan´ ın Gyor kentinde yapılan WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası´ nda Milli Takımımız 10 Altın, 10 Gümüş, 28 Bronz Madalya, toplamda 48 Madalya kazandı.

Federasyon Başkanımız Sayın Salim KAYICI ?Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası´ nda Sporcularımız 48 Madalya kazanmıştır. Şampiyonada bütün sporcularımız Devleti için, Milleti için, Bayrağı için elinden geleni yaptı, hepsini tebrik ediyorum. Ayrıca sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimize ve şampiyonada görev alan antrenörlerimize teşekkür ediyorum.

En büyük destekçilerimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU´ na, Bakan Yardımcılarımız Sayın Hamza YERLİKAYA´ ya, Sayın Sinan AKSU´ ya, Sayın İhsan Selim BAYDAŞ´ a, Sayın Halis Yunus ERÖZ´ e Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet BAYKAN´ a, Spor Toto Teşkilatı Başkan Vekili Sayın Bünyamin BOZGEYİK´ e, bütün Gençlik Spor Bakanlığı Teşkilatına ve bizlerden dualarını esirgemeyen camiamıza ve Yüce Milletimize teşekkür ediyorum? dedi.

Bu açıklamaların ardından, dereceye giren sporcularımızın isimlerini paylaştı. Biz de; kamuoyuna duyuruyoruz... Başarıların her alanda devam etmesini, diliyoruz...

Milli futbol takımımızı aldığı galibiyetten dolayı; kutluyoruz, tebrikler... Başarıları daim olsun...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?