USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Tabii İşinize geldiği gibi...

14-03-2018

PİLAV... OLMADI!... LAPA...

Ne hikmetse! bizim buraya gelen takımların hocaları maçtan sonra hakemleri bahane ederek kendilerine prim sağlamaya çalışıyorlar. Tıpkı Kasımpaşa teknik direktörü Kemal Özdeş gibi. Basın toplantısında yediğimiz gol ofsayt, penaltı kararı çok ağır, böyle olunca futbol konuşmak istemiyorum, Allah görüyor dedi.

İyide sayın Özdeş 6. dakikada Emre´ye , 23. dakikada Auremir´e yapılan hareketin bariz penaltı olduğunu niye söylemiyorsun. Attığın 2. golde faul var mı? Bi bak.

Haftalardır bize verilmeyen penaltılarla, rakiplere gösterilmeyen kartlarla kaçan puanların haddi hesabı yok.

Bunları niye söylemiyorsun. Futbolcun Veysel Sarı´nın hakemi baskı altına almak için yaptığı çirkinlikleri niye anlatmıyorsun. Allah bunları da görüyor.

Pekiii... Göztepe´yle Avrupa Kupaları için yarışan Sivasspor´un maçına İzmir bölgesi hakemi atanmasına niye yorum yapmıyorsun ...

 

Pilav, olmadı lapa! Aslına bakarsanız Kemal Özdeşin böyle konuşmasının en büyük sebebi bizim futbolcular. Eğer Bifouma 16. dakikadaki pozisyonda egoist davranmasa, kaleye vurmak yerine pas verse skor 2 - 0 olacak, ondan sonra bırakın gol yemeyi maç farka gidecekti.

Kaçan o pozisyondan sonra uyuyan Kasımpaşa uyandı ve kalemize gelen ilk top gol oldu. Hem de haftalardır devam eden inanılmaz defans hatalarıyla...

Defanstaki hatalar bir türlü düzelmiyor. Bu sezon neredeyse her maçta gol yedik. Zaten ligdeki averajımızda bunu en iyi şekilde anlatıyor. Sakatlıktan kurtulan John Boye´nin takıma dönmesi defansı toparlayacaktır diye düşünüyorum.

Ligin 2. yarısı itibariyle büyük bir form düşüklüğü yaşayan Bifouma Kasımpaşa maçında yine vasatın altındaydı. Samet hocanın Bifoumaya bu kadar sabretmesi de anlaşılabilir değil.

Robinho rakip için her zaman bir tehdittir. Robinho´nun oyundan çıkması rakibe cesaret veriyor. Oyuncu değişikliklerinde gözlerimiz Rybalka´yı aradı. Hocanın Robinhoyu kanatta Rybalka´yı ortada oynatmasını bekledik ama yapmadı.

Sivasspor´un Avrupa kupası hedeflerine ulaşması için içerde oynayacağı maçları mutlaka kazanmak zorunda. Ligde mesafe her geçen gün kısalıyor, ve fikstürde zorlaşıyor.

Kasımpaşa maçının rehavetin getirdiği bir kaza olarak görüyor deplasmanda oynayacağımız Bursa maçında telafi edeceğimizi düşünüyorum...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?