USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

NE OLDU BU TAKIMA?

05-12-2017

İçimden gelen bir soru var. N´oldu bu takıma? Fenerbahçe maçı ile birlikte ne değişti merak ediyorum. Resmen dağıldık. Hadi neyse mağlubiyet alınır dert değil de, böyle giderse bu takımı altlardan kimse çıkaramaz. Haftaya Başakşehir maçı, sonraki hafta Alanya deplasmanı, son hafta içerde Beşiktaş... Kaç puan çıkaracağız sanki...

Gençlerbirliği müsabakasında rezillik diz boyuydu.İlk bir-iki hafta yere göğe sığdıramadığımız Bifouma çok çabuk şımarmış. Zaten belli ki Osmanlı spor da ondan göndermiş. Maç boyunca ne yaptığı belli olmayan, antrenman maçındaymış gibi yürüyerek oynayan, umursamaz havalarda gezindi durdu. Kalecimizi yazmaya bile gerek duymuyorum artık. Sevgili Samet hocam yedek kalecilerden ümidin yoksa genç takım kalecisini çıkart oynat, inan bundan kötü olmaz.4 gol yedi üçünde hatalı... Böyle durumda önündeki defansta kaleye güvensiz oynayınca hatta takım kaleye güvensiz oynayınca öz güven diye bir şey kalır mı? Defans demişken Gençlerbirliği maçında neredelerdi? Manu diye adı sanı belli olmayan bir oyuncu orta sahadan aldığı her topta elini kolunu sallaya sallaya ceza sahamıza indi. Ayıp beyler ayıp...O forma bu kadar ucuz değil. Umarım Samet hoca herkesin dikkatini çeker, ya da yönetim tüm teknik heyetin ve futbolcuların dikkatini çeker. O da olmazsa taraftar yönetim dahil herkesin dikkatini çeker.

Bu kadar basit hatalar yapılmamalıydı.2-3 kez taçtan pozisyon buldu rakip. Bir tanesi gol oldu, diğeri beceriksizliklerinden olmadı. Hala aklım almış değil. Amatör takımlar yapmıyor artık bu tür hataları. Süper lig oynuyorsunuz, alan savunması nasıl yapılır beceremiyorsunuz..

Muhammed Demir ile maça başlamamak sanırım Muhammed´i üzmüş olsa gerek ki 2. yarı oyuna girdiğinde konsantre olamamıştı. Ya da aklı sıra ben iyiyken oynatılmıyorsam benden bu kadar dedi. Karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendirse belki maç başka şekle girecekti. Bu arada bence ilk 11 hakkıydı Muhammed´in. Geçen hafta iyi maç çıkarmış, hafta içi kupa mesaisinde takıma katkı vermiş biri varken önceki haftadan şımarıklık yapıp ekibi 10 kişi bırakmış, kupada rakibi küçümsediğinden oyun oynamamış bir Bifouma ilk 11 başlamamalıydı.

Üzüldük ama bu saatten sonra yapacak tek şey haftaya oynanacak maça konsantre olmak(nasıl olacaksa?).

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?