USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TURAN TÜRK BİRLİĞİ; BİR GÜN MUTLAKA

12-02-2018

Ülkemizi tehdit eden, sınırlarımızdan geçerek vatandaşlarımızı öldüren, şehirlerimize roketler atan terör örgütlerine karşı meşru müdafa hakkımızı kullanarak Afrin´de müdahale ediyoruz. Ülkemizi saran terör koridorunu yok etmeye çalışıyoruz. Bu haklı müdahalemize, ABD, AB, Arap Birliği bütün Türk düşmanları karşı çıkıyor.
 Afrin´de yuvalanan teröristleri silahlarıyla donatan, betondan mevzilerini yapan, onları eğiten ABD, AB Türkiye´yi güneyden kuşatmak istemektedir. İçeriden de PKK ile ülkemizin güney doğusunu bizden koparmak istemektedirler. Emperyalistlerin hedefi; Böl-parçala-yut taktiğidir. Hedefleri; Erbil´den Halep´e kadar su kaynakları ve Akdenize koridor açmak, Erbil´le-İsrail´i birleştirmektir. Oyun büyüktür, dünyada küresel ısınmayla kuraklık artmaktadır. Oyun, geleceğin petrolünden de kıymetli; Dicle, Fırat´ı Türkiye´den koparmaktır.
Türkiye bir yol ayrımına gelmiştir; Ya sözde müttefiklerimiz ABD, AB ile hareket ederek geleceğini tehlikeye atacak ya da kendi yolunu çizerek bağımsızlığını koruyacaktır. Oysa Türkiye ABD, AB´ye mahkum ve çaresiz değildir.
Türkiye büyük düşünmeli, Çare: TURAN TÜRK BİRLİĞİ; Bir gün mutlaka. Sen inanırsan hayal değil. Ben Turan Türk Birliğine inanıyorum. İçeriden ve dışarıdan bütün engellemelere rağmen sular mecrasına akacak, Turan Türk Birliği kurulacaktır. İstanbul´dan kalkan bir hızlı tren Türkistan´a varacaktır. Yine İstanbul´dan kalkan başka bir hızlı tren Medine´ye varacaktır. Biz göremesek te torunlarımız TURAN Pasaportu taşıyacaktır.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı rahmetli Elçibey; ´Türk Cumhuriyetlerinde yaşayan biz Türkler sadece dost değiliz. Dostluk sonradan tanışanlar arasında kurulur. Türk Cumhuriyetlerinin her birinde yaşayan biz Türkler kardeşiz´ diyerek hepimizin Türk Milletinin evlatları olduğumuzu hatırlatmıştır.
Türkiye, Gaspralı İsmail Bey´in dediği gibi, bütün Türk Cumhuriyetleriyle birlikte; ´DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK´ sağlamalıdır.
Türk Cumhuriyetleriyle birlikte: Ortak alfabe oluşturmalıyız, Turan Haber Ajansı kurmalıyız, Turan Üniversitesi kurarak bütün Türk Cumhuriyetleri ve Özerk Türk Cumhuriyetlerinden öğrencileri okutmalıyız, Turan arama motoru (internet) kurmalıyız, Turan TV, Turan Radyosu kurmalıyız, Turan Bilimsel Araştırma Merkezi kurmalıyız, Turan Patent Enstitüsü kurmalıyız, Turan Savunma İşbirliği kurmalıyız, Turan Kültür-Sanat Merkezi kurmalıyız, Turan Seyahat Acentası kurmalıyız,  Turan Müfredatı oluşturup okullarımızda uygulamalıyız.   
AB´nin  Erasmus gibi haçlı eğitim proğramları, AB eğitim projelerinden ziyade; Bilge Kağan, Tonyukuk,  Kürşad, Ahmet Yesevi, Uluğ Bey, Harezmi, Alparslan, Fatih, Atatürk? eğitim proğramları ve Türkistan, Semerkant, Buhara, Taşkent, Kazan, Orhun, Kaşgar,  Ötüken?gezileri düzenleyerek öğrencilerimizi gezdirmeliyiz.
Türkiye Cumhuriyeti büyük Türk milletin, binlerce yıllık Türk Devletinin devamıdır. Karamsarlığa ve endişeye kapılmanın bir anlamı yoktur. Düşmanlar dün de geliyorlardı bu gün de üstümüze geliyorlar ve daha gelecekler. Yüzlerce milletin yok olduğu zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Burada güçsüzlerin, korkakların, zayıfların yaşama şansı yoktur. ´Sen Türk olduğunu unutsan bile düşmanların unutmaz.´
Çare yeniden Türk olmak, özümüze dönmektir. ´Türk, Türk oldukça kuvvetlenir.´  Birliğimizi-beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Biz bir olursak düşmanların çokluğu bizi korkutamaz. Dün M. K. Atatürk emperyalistleri denize döktü. Bugün de biz bunları Basra Körfezine dökeceğiz. Allah´tan ve Türk´ten umut kesilmez.
Çare; ´Ne Amerika, ne Rusya, ne Çin. Her şey Türk´e göre, Türk tarafından Türk için.´ ´Doktorum Türk, ilacım İslam olacak.´ Türkün Kızıl Elması, Türk Milletinin Ufku: Turan Türk Birliği; Bir gün mutlaka. HEDEF TURAN, REHBER KUR´AN. Biz inanırsak hayal değil.

Türk Budunu Kut Bulsun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?