USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Türk Futbolunun Katili Türk Hakemleri?

30-12-2020

Beşiktaş ile oynadık başa baş oynadık, 4. dakikada o golü atsak başka şeyler konuşacaktık bugün,  atamadık ama mücadeleden kopmadık, oynadık mertçe, dürüstçe, delikanlılar gibi?

Ama olmadı, yine hakemler denilen adaletli yönettiklerini düşünen VAR´cılar vardı karşımızda, aldılar maçı rakibe verdiler?

Yavv ayıptır günahtır, bu nasıl iş, bu nasıl çıkmayan top, bu nasıl adaletli hakem idaresi, hoca sizde hiç vicdan yok mu? Allah korkusu yok mu? Top nasıl çizgi dışına çıkmadı. Yan hakemin tam gözünün önünde top dışarı çıkıyor kaldırmıyor bayrağı, içeridekiler 5 dakika seyrediyorlar top çıkmadı diye devam ettiriyorlar oyunu?

Siz hangi televizyondan seyrediyorsunuz, hangi gözle bakıyorsunuz, hiç mi vicdanınız sızlamıyor?

Ayıptır, günahtır, nasıl hesap vereceksiniz, kazandığınız paraların helal olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Bu nasıl VAR sistemi, neyi görüyor neyi görmüyor bu VAR, peki maçları yabancı hakemler yönetsin diyenler haksız mı?

Bu sezon hakemler yüzünden kaybettiğimiz puanlarla sıralamada alt sıralarda kaldık, bundan sonra da böyle devam edecektir diye düşünüyorum. Şimdiden ligi dizayn ederek maçları istedikleri gibi yönettirenler sizde hiç Allah korkusu yok mu... Hiç mi vicdanınız sızlamıyor, hiç mi acı çekmiyorsunuz...

Kırmızı kart gören futbolcu taraftarın tepkisini çeker, kızar taraftar takımı niye yalnız bıraktı diye, ama biz Hakan´a kızmıyoruz iyi yaptı diyoruz, Sivasspor´u savunmadı sadece ülkemizdeki hakem hatalarına kızdı, kendisini dinlemeyen ve sarı kart göstererek kızan hakemin inadına vurdu telefonu yere hırsla öfkeyle utanmadan 2. sarı kartı gösterdi hakem tüm rezillikleri başına toplayarak?

Akşam televizyondaki spor programlarını seyrettim, TRT´deki sözüm ona futbol yorumcuları ve  ´Mükemmel´ sunucu top çıkmadı dedi. Yazık yazık hem de çok yazık, yiğit olun biraz delikanlı olun, Ahmet Çakar yazmış gazetesinde Türk futbolunun katili Türk hakemleri diye bir laf var. Yalan da değil diyerek başlamış yazısına ve anlatmış olan çirkinlikleri, Hakan´ın gördüğü kartla da maçın bittiğini yazmış?

Ülkemizde maçları böyle kazanıp Avrupa´ya giden takımlarımızı görüyoruz her sene, yıllardır hiçbir konuşulacak başarıları olmayan takımları görüyoruz siz böyle devam edin, biz delikanlıca mertçe oynamaya devam edeceğiz ve bir gün ama bir gün hepinizi ama hepinizi yeneceğiz?

Avrupa kupalarına veda ettikten sonra oynadığımız 3 maçtan ikisini kazandık birinde kaybettik, bu haftadan sonra takımdaki yükselişin devam edeceğini düşünüyorum. Öyle ki Sivasspor bu sezon küme düşer diyenlere sadece gülüyorum. Sivasspor bu ligin gediklisi ve inşallah öylede devam edecektir?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?