USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Türkiye Bütünleşti?

03-03-2020

Türkiye bütünleşti. Meseleyi toplumun çok büyük bir kesiminin anladığını düşünüyorum. Dünkü yazımdan dolayı gerek mesaj, gerek telefonla arayan çok sayıda dostum, arkadaşım oldu. Hepsinin ortak kanısı, mesele sadece İdlip, sadece Suriye konusu değil.

Anlayamayanlar ya da anlamak istemeyen kesimlerin, kuruluşların, kişilerin ise kimler olduğunu zaten hepimiz biliyoruz.  Onlar, zaten harekât başlar başlamaz sessizliğe büründüler.  Mehmetçik vurdukça, sahada her türlü zorluğa rağmen üstün hale gelmeye başlayınca bu malum zevatlar sessizliğe büründü.

Hazır konu açılmışken; bu ülkeyi sevmeyen, Türk Bayrağı altında yaşamak istemeyen ne kadar çer, çöp, zerzevat varsa bu topraklardan kibarca söylüyorum; çekip gitsinler. Biz mecbur değiliz, bu kadar yaratığı beslemeye! Hem canımızı vereceğiz. Hem kanımızı akıtacağız. Hem de evlatlarımızı daha hayatlarının başında toprağa vereceğiz. Sonra da bu zevatlar yiyip, içip, yan gelip yatacaklar. Ondan sonra da her türlü alçaklığı yapacaklar.

Suriye,de Irak´ta ya da ülke içerisinde her türlü sinsi oyunu sahneye koyanların anlamadıkları bir konu var. O da söz konusu vatan olunca bu millet için her şey teferruat olur. Biz,  çok şükür ki, halen özünde milli hasletleri barındırmayı başarabilmiş dünyadaki ender milletlerden birisiyiz. Bizi küçümseyenler, bizim üzerimizde hesap yapanlar,  hesap hatası yaparsa bu sadece bizim için değil. Dünya için de felaket olur.

Mesele, Suriye değildir. Bir kez daha ifade ediyorum. Mesele, Türkiye´dir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettikleri gibi olay ciddidir. Ancak her türlü zorluğun altından kalkmasını bilen devletimiz ferasetiyle aklıyla milletimizin de desteğiyle bugünleri de aşmasını bilecektir. Dünkü yazımda da ısrarla üzerinde durduğum gibi bizim en büyük gücümüz, en büyük silahımız birliğimizdir. Bütünlüğümüzdür. Bugün, eğer direnemezsek, geri adım atarsak;  bizi Anadolu topraklarında yok etmek için her türlü oyunu, siyaseti sahneye koyarlar. Bunu,  artık bu topraklarda yaşayan herkes lütfen görsün. Yarın, Allah korusun büyük bir felaketle karşı karşıya gelirsek, bedeli çok çok ağır olur.  Bir kez daha söylüyorum, hepimiz aklımızı başımıza alalım. Devletimizin ve ordumuzun yanında yer alalım?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?