USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Vatan Kavramının Anlamını Bilmeyen İnsancıklar...

13-10-2020

Evet,  şu anda gerçek vatansever olup, devletinin yanında olan tüm   insanlara selam olsun...  Yaşanan olaylar karşısında, aynı zamanda vatanını hiçe sayan insanların test edildiği zamanı yaşıyoruz. Özellikle, PKK, DHKPC´nin yaptığı eylemlere sessiz kalan, terör örgütlerine bir kere bile silah bırak diyemeyen; onların yaptıkları eylemleri kınamayan kimi sanatçı geçinenler ordumuzun, devletimizin kararıyla başlattığı harekatların, karşısında olmak için gayret göstermektedirler. Bu anlama gelen; savaşa hayır paylaşımı yapmaktadırlar. Yahut orduya destek anlamında, hala birilerinin hiç sesleri çıkmamaktadır. 

Aynı sessizliği Azerbaycan, Ermenistan savaşında da görmekteyiz. Ermenistan´ın sivil yerleşim alanlarını bombalamasına, saldırganlığına bile, bir açıklamaları olmamıştır. Son Hatay´da çıkan yangın için de kınayan, lanetleyen, terör örgütünü suçlayan bir açıklamaları olmamıştır. Memleketini ve Milletini seven sanatçı kardeşlerimiz, bu değerlendirmenin dışarısındadır.

O halde bizimde Halkımıza şöyle bir açıklamada bulunma hakkımız vardır.

UYANIN MİLLET BU İKİ YÜZLÜ ADAMLARI TANIYIN... BUNLAR SİİZN SIRTINIZDAN PARA KAZANAMAKTADIRLAR, ŞÖHRET EDİNMEKTEDİRLER... ONLARIN HİÇBİR FAALİYETLERİNE DESTEK OLMAYIN... YAZIK OLUR SİZLERE... 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?