USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

VER MEHTERİ VER...

20-09-2017

Oynanan oyundan ziyade alınan skor ve sonuç gerçekten çok güzel...

Aslında Sivasspor maça çok iyi başladı. Kone´nin penaltı golüyle öne geçince bir deplasman takımı için oluşacak bütün olumlu şartlar oluşmuş, dolayısıyla herkes gibi bizde Sivasspor´un rahat kazanacağını düşünmeye başlamıştık. Ama çok çabuk yanıldık. Zira Osmanlıspor´un etkili futboluna bizimde yaptığımız amatör hatalar eklenince, bir anda 2 -1 geriye düştük.

Sivasspor mağlup duruma düştükten sonra oyun disiplininden kopmadı, futbolcularımız demoralize olmadı, ayakta kaldı. Osmanlıspor´un sert futboluna cevap verdi.

Tabii ayakta kalmamızın en büyük sebebi orta sahada oynayan futbolcularımızın gösterdiği dirençti.

Özellikle genç futbolcu Mert Hakan müthiş oynadı. Burada Mert Hakan için ayrı bir parantez  açmak lazım 2 sezonda 3. ligden süper lige yükselmesi ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunun en büyük göstergesidir.

Bu maçta Bizim için güzel olan bir başka durumda yeni transfer Bifouma´nın gösterdiği performanstı.  25 yaşındaki genç forvet Sivasspor´un yıllardır çözemediği forvet sıkıntısına çözüm olabilir.   

Deplasmandan alınan bu 3 puanı çok önemlidir. Yalnız Sivasspor´un rahat nefes alabilmesi futbolcuların ve teknik ekibin rahatlayabilmesi için bir seri yakalaması şarttır. Evimizde oynayacağımız Göztepe ve Antalya maçlarından alınacak 6 puan takımımızı oldukça rahatlatacaktır.

İçeride oynayacağımız bu maçlarda en büyük silahımız hiç kuşkusuz taraftarımız olacaktır.  Taraftar grupları aralarındaki çekişmeleri bırakarak takımımıza gereken desteği vermelidirler.

Şunu unutmamak gerek  BAŞKA SİVASSPOR YOK?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?