USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

VURUN YİĞİTLER VURUN

23-01-2018

Şu kopan fırtına Türk ordusudur ya Rabbi
Senin uğrunda ölen ordu budur ya Rabbi
Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın
Galip et, çünkü bu son ordusudur İslam´ın!
            Yahya Kemal Beyatlı
                 
Rabbimiz (cc) "Hoşunuza gitmediği halde savaş size farz kılındı olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir siz bilemezsiniz." (1)

Adım adım geliyor zalimler; gezi olaylarıyla olmadı, 17-25 Aralık 2013 yargı darbeleriyle olmadı. 15 Temmuz 2016 askeri darbe ile içimizdeki hainleri kullanarak bizi yıkmaya, bizi bölmeye milyon milyon şehit etmeye, işgal etmeye gayret ettiler.

ABD müttefik gözüken hain, PKK´ya 5 bin TIR ve 2 bin kargo uçağıyla yüz binlerce silah verdi ve o hainlerle sınır güvenlik ordusu kurduğunu ilan etti geçen hafta. Evet, bu vatanda bin yıldır gözleri var, bu toprakların hayaliyle, büyük İsrail´in hayaliyle, adım adım geliyorlar, düzenli PKK-YPG ordusu kurulunca hücuma, işgale güneyimizden saldıracaklardı ama devletimiz milletimiz bu ihaneti gördü. 2016´da Cerablus ve El Bab´ı temizledi ve şimdi Afrin ve Menbiç´i temizleyecek inşallah.

20 Ocak 2017 hava kuvvetlerimiz F16´larla, obüslerimiz füze bataryalarımız sınırdan zalimlere hainlere bomba yağdırmaya başladı ve bir gün sonra kara kuvvetlerimiz Kilis´den giriş yaptı Afrin´e doğru.

Yürü Mehmed´im Allah aşkına yürü, yüzlerce yıl topraklarımız olan arza aşk ile yürü. Yürüyüşün Bedrin aslanları gibi olsun, korkusuzlar ordusu, şahitler ordusu, şehitler ordusu, destan yazan ecdadın destan yazacak torunları olarak yürü?

Sen ki Muhammed (sav)´in yardımcı kuvvetleri ümmetin ümidi, mazlumların hamisisin, kalbinde iman, elinde silah, at Mehmed´im, attığın zaman sen atma Allah atsın, atışların isabetli, göğsün şecaatli, Allah´ın hıfzında Allah´ın ayninde, sefer senden, zafer Allah´tan olsun.

Tuzakları ve planları hain olanları tuzaklarında boğacaksın. Öyle bir planla yürüyorsun ki, bin yıllık hilal taktiği ile Afrin´i kuşattın sonra Menbiç´i o hilalin içinde, Allah onları seninle kahredecek. Sen Melekler ordusuyla yürürken, biz dua ordularıyla Türkiye Afrika Filistin Arakan mazlumlarıyla arkandayız. Mehmed´im, arkanı kolluyoruz Arş´a çıkan dualarla, "Üzülme çünkü Allah bizimle beraber" (2) müjdesiyle yürüyün aslanlar, yürüyün?

Yeryüzüne demokrasi, insan hakları getireceğiz, biz ıslah edicileriz diyen çağın firavunlarına da; "De ki; Yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz."(3) müjdesini ver. İzzet bizim, zillet sizin, zafer bizim, mağlubiyet sizin, Cennet bizim, Ateş sizin, bu dünyada ve ukbada ey zalimler. Bu ordunun bu milletin ve bu devletin yanında olmayan tüm hainleri de aynı akıbet beklemektedir ve hainlere fırsat verilmemelidir.

Vurun yiğitler anam babam size feda olsun vurun, elleriniz dert görmesin. Siz sadece YPG-PKK´yı vurmuyorsunuz siz hain conileri ve müttefiklerini vuruyorsunuz. Sakın ellerinizi korkak alıştırmayın. Canlarına okuyun, 12´den alınlarının çatından vurun.

Allah için, din için, namus için, vatan için, biz de hazırız. Gerekirse geliriz, malımızı canımızı feda ederiz. Şimdi yeni bir çağ, kutlu bir fetihle nurlu bir çağ açma zamanı, sefer bizim zafer Allah´ın. Allah´ın orduları mağlup olmaz. Allah ordularını yardımsız bırakmaz. O binlerce tır silahları ganimet alacağız inşallah, siyonizmi kalbinden vuracağız.

Selam olsun Allah için ölenlere ve Allah için canlarına okuyan Mehmetçiklere?

(1)    Bakara 216. Ayet
(2)    Tevbe 40. Ayet
(3)    Ali İmran 12. Ayet

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?