USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Yazık Hemde Çok Yazık? Türk Futbolu Sizinle Yok Oluyor?

03-12-2020

Sivasspor Göztepe karşısında aldığı mağlubiyetle taraftarlarını bir kez daha hüsrana uğrattı. Yaklaşık 9 futbolcusundan eksik olarak sahaya çıkan Yiğido, iyi oynamasına rağmen yine hakem kurbanı oldu. Göztepe´nin attığı golün başlangıcının bariz ofsayt olduğuna ne hakem düdük çaldı nede ´VAR´ müdahale etti?

Bu koronavirüs denen illet en çok bizim takımı vurdu, 9 futbolcunun olmayışı Sivasspor´da haftalardır takımı olumsuz etkiliyor. Geçen hafta UEFA kupasında Karabağ karşısında 2 kez mağlup duruna düşen ve maçı kazanan takım bizdik, hemen hemen aynı kadroyla Göztepe karşısında hiçbir varlık gösteremedik ve hakeminde katkısıyla kaybettik.

Burada Rıza Hoca´nın da hataları var tabii, Kayode´yi oyundan çıkarıp Yatabare´yi alması çok büyük saçmalıktı, Yatabare´yi oyuna alacaksan Kone´yi çıkarması gerekirdi. Yaptığımız atakların hepsinde Kayode var, niye çıkarıyorsun yada madem Yatabare oynayacak durumda niye onunla başlamıyorsun.

Rıza Hocaya bir şeyler oldu, geçen sezonki oyuna bak, bu sezonki oyuna bak, takım sanki yeni lige çıkmış transfer yapamamış çıktığı kadroyla oynar gibi, eğer böyle devam edersek işimiz çok zor, takımlar lige alıştı, sadece 3 puan için sahaya çıkıyorlar ve artık maçlarınızda ligin zor takımlarıyla?

Gelelim hakeme, yazıklar olsun, sana da, yan hakemine de, VAR´da oturup sadece seyredenlere de? Yazık hem de çok yazık?

Yaklaşık 1 metre ofsayt, yan hakemin tam önünde görmemesinin imkanı yok, ama görmüyor, orta hakem gidip pozisyonu incelemiyor çünkü içerdekiler çağırmıyor ve bağıra bağıra puanlar uçup gidiyor.

Peki, yazık değil mi, 3 haftadır bu şekilde kaybettiğimiz o kadar puan var, bu takıma, taraftara, takıma gönül verenlere yazık değil mi, Türk futboluna yazık değil mi, Avrupa´da Türkiye´nin puanlarını artıran Sivasspor´a yazık değil mi?... Utanmanız lazım eğer sizde biraz ?ONUR´ varsa?

Bugün UEFA Avrupa Ligi maçında Villarreal ile oynayacağız, ilk maçta İspanya´da 3 gol attığımız Villarreal ile kazanmamız çok zor, ama beraberlik alabilirsek son maça şansımızı taşıyıp guruptan çıkabiliriz.

Son sözlerimizde yönetim kuruluna olsun, hiçbir sesi çıkmayan, susan yönetim, konuşun artık, takımınızı savunun yoksa iş kötüye gidiyor?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?