USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YEMEDEN 1 ATMAK?

09-05-2017

      TFF 1.ligden hesap istedik, adisyonda son 2 haftada yemeden 1 gol atarsanız layık olmadığınız yerden layık olduğunuz yere geçiyorsunuz diye bilgi geldi. Bu atacağınız 1 gol önümüzdeki Pazar günü Adana ?da olabilir, şampiyon olarak Sivas´a dönersiniz,olmadı sonraki hafta Sivas´ta Evkur Malatya spor´a karşı olur,turu burada atarsınız dendi.Mizan sel bir başlangıç yaparak girdim yazıma.

     Sanıyorum tüm Sivas halkı futbolu seven sevmeyen herkes mutlu. Artık hesap sade,net,ışık görüldü. Kalan 2 haftada bir galibiyet almamız (yani 3 puan) bizi şampiyon yapmakta. Bir hafta daha dişimizi sıkacağız. Şuan ligin en az gol yiyen ekibiyiz. Son 3 maçımızda gol yemedik, bu maçlara 2 hafta daha ilave edersek iş bitti. Çünkü aynı zamanda ligin en fazla gol pozisyonuna giren takımlarından birisiyiz. Girdiklerimizden bir tanesini gol yapacağız. Kalemizi gole kapatacağız sonrası malum, ver elini süper lig.

       Bandırma spor maçında belki de lig boyunca en rahat seyrettiğimiz 2.yarıyı seyrettik diyebiliriz. 2.dak.da Emre rakibin gardını düşürdü.31. dak.da kendi ayaklarına sıkarak 10 kişi kaldılar,36.dak.da Galip tüm hayallerini suya düşürdü. Geçen haftanın flaş takımı Bandırma spor hatta son haftaların flaş takımı demek daha doğru olur ki Adana deplasmanından 4 atarak dön,evinde lig lideri Malatya´ya 5 at,Sivas neden olmasın diye gel ama gününde ve biraz da şanslı Sivas ligde kalma ümitlerini zora soksun.

     Ben de başlangıçta doğrusu biraz tereddütlüydüm. Neden ?  John Boye cezalı,Ziya cezalı,Ali Şaşal sakatlıktan yeni çıkmış, maç eksikliği nedeniyle 11 de değil,Adem ile başlamışız. Bu durum biraz gözümü korkuttu. Ama çok değil 2.dak sonra işin rengi belli oldu. Emre maçta iyiydi,Galip günündeydi,Rıdvan harikaydı yine. Leo nedendir bilinmez 2.golün asisti hariç hiç görülmedi maçta. Ama bütün bunlar takım enerjisinin ahengini bozmadı. Gücümüz kısıtlı onu biliyoruz, enerjimiz iyi, onu sahaya yansıtıyoruz ve rakiplerin handikaplarını iyi değerlendirerek şansımızın da yardımıyla buralara kadar geldik. Haftaya inanıyorum ki şampiyon takım şehri Sivas´tan kutlu olsun, tebrikler,aferin nidaları dolu yazımızla karşınızda olacağım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?