USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Yeter Artık Rıza Hoca!!!

05-01-2021

Sivasspor´a uzak birine şu maçı seyrettir der ki Sivasspor´un ya hocası yok, ya da hoca bu işi bilmiyor der. Vallahide öyle billahi de öyle;  ligin dibine demir atmış, ne yapacağını bilmeyen bir takıma karşı bu kadar kötü bir futbol oynamak, bu kadar berbat bir kenar yönetimle takımı yönetmek akıl işi değil?

Yav hocam Allah´tan kork senin elindeki futbolculardan 2. yarı oyuna aldığın zaman oyuna direkt etki edecek skoru değiştirecek kaç tane adam var ki? 34´lük Yasin´mi? 37´lik Kone´mi yoksa bırakın süper ligi bir alt ligde bile oynayamayacak Ninga´mı?

Takım mağlubiyetten kurtarmış 2-1 öne geçmiş, iyi oynamıyor ama skor olarak önde, Hocam 2. yarı başlamadan ne dedin ki futbolculara, bu kadar geriye yaslandılar, bu kadar kötü futbol oynadılar. Hocam Yasin´i, Kone´yi o kadar erken almak ta ne demek, sanki oyuna girecekler değişecek oyun, Yasin kendisine top gelmeyince defansa geliyor, Kone koşmuyor bile, top bizim ceza alanımızla, orta sahada oynanıyor, Rıza hoca da seyrediyor... Beş oyuncu değiştirme hakkımız var niye üç oyuncu değiştiriyorsun, takım geriye yaslandı ileri çıkamıyor madem zamana oynuyoruz değiştir oyuncu vakit kazan... Ama yok ellerini bağlamış geziyor hoca, sadece seyrediyor...

Takımın bir taktiği var mı?  Bir sistem var mı? Üç top yapamıyoruz, futbolcular top bana gelmesin der gibi kaçıyorlar, kimse sorumluluk almıyor.

Bizim takım yaşlı doğru ama kenarda oturan futbolculardan genç olan, dinamik olan futbolcular var, koskoca sezonun ilk yarısında hiç mi genç futbolcu yok bu takıma girebilecek, sen hastayken, Kerem isminde bir çocuk oynadı fenada oynamadı ama sen gelince yok oldu.

Aylardır hoca televizyonlarda korona virüs illetinden bahsedip durdu, kendisi de korona oldu, konuşmayı bıraktı, sonra hocayı hep hakemleri kötülerken gördük, tamam çok hakem hatalarıyla puanlarımız gitti ama hoca takımdan hiç bahsetmedi, transferlerden hiç konuşmadı, sürekli suçladı durdu. Kendisinde hiç hata bulmadı sürekli hakemleri, federasyonu, MHK´yi suçladı.

Efendim son günlerde çıkan laflardan biride kupayı kazanmak, yav bırakın kupayı bu sezon ligde kalalım yeter, kupa maçını da seyrettik, as futbolcular girdi sahaya da zor güç yendik, eğer son dakikalarda bulduğumuz gol olmasa, maç uzatmaya gitse kim bilir ne olacaktı.

Seyret hocam seyret bakalım nereye kadar seyredeceksin...

Sadece hocamı suçlu yoksa yönetiminde suçu var mı? Elbette var yönetimin sesi soluğu çıkmıyor, başkan bazen konuşuyor bazen susuyor. Takım böyle oynamaya devam mı edecek, takviye yapılacak mı? Geçen sezonki Sivasspor´u tekrar ne zaman seyredeceğiz. Sezon başı Avrupa için kadro kurduk diyende sizdiniz ne oldu?  Takım düzelecek mi?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?