Sivasspor eski Teknik direktörü Bülent Uygun’un yoğun bakımda tedavi gören kızı Almina Tude Uygun vefat etti. Deneyimli teknik adamın 28 yaşındaki kızı, uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Daha önce diyabet hastalığını yendiği haberleriyle umut veren Almina Tude, bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu.
BABAMIN SESİNİ DUYANA KADAR UYANMADIM
Tude katıldığı bir programda babasıyla ilgili ," İnanılmaz iyi bir baba. Alma- verme dengesi de çok iyi. Yeri geldiğinde anne yeri geldiğinde baba. Ben ağustos ayında şeker komasına girdim ve babamın sesini duyana kadar tedaviye yanıt vermemişim. Onun sevgisi ve sesi beni hayata bağladı. Onu çok seviyorum iyi ki onun gibi bir babam var” ifadelerini kullanmıştı.
UYGUN'DAN TUDE'YE DUYGUSAL VEDA
Bülent Uygun, kızı Tude Uygun'a sosyal medya hesabından yayımladığı duygusal mesajla veda etti.
Uygun mesajında:
Tarifi imkansız bir acı içindeyim. kalbimi alıp gitti prensesim. Kanatlandı benim güzel meleğim
Bu fani dünya da en sevdiğimize emanet ettik. Hayatta çok şeyler istemişizdir. Allah'ım senden isteğim dünyada ki yaşam sevincim kızım Tude Alminam cennet bahçelerinde sana emanettir. Nur içinde uyu kalbimin en güzel köşesindesin bebeğim.