USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Zara Çıkışa Geçmek İstiyor

Zara Çıkışa Geçmek İstiyor

Zara Çıkışa Geçmek İstiyor
04-12-2015 09:50
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto 3. lig 2. grup temsilcimiz Zara Belediyespor, ligin 16. haftasında kendi evinde Sancaktepe Belediye ile karşı karşıya gelecek.

Bu maçın hazırlıkları yeni Teknik Direktör Mustafa Serin ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştiren Zara Belediyespor, maça 3 puan parolası ile hazırlanıyor.

Düz koşu yapan, kırmızı-siyahlılar açma-germe hareketleri ile antrenmana başladı. Pas ve şut çalışan temsilcimiz daha sonra çift kale maç yaparak antrenmanı sonlandırdı. Antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli oldukları öğrenildi.

SERİN TAKTİKLER VERDİ

Antrenman sonu Zara Belediyespor’un Yeni Teknik Direktörü Mustafa Serin, futbolcuları ile toplantı yaptı. Oyuncularına uyarılarda bulunan Serin, zaman zaman ise taktiler göstererek, kendilerine güvendiğini söyledi. Serin futbolcularına, iyi bir ekip olduklarını ifade ederek, maçlarda bireysel hata yapmamalarını da istedi.

ZARA ÇIKIŞA GEÇMENİN PEŞİNDE

Ligde geçen hafta Gaziosmanpaşa’yı deplasmanda 1-0 yenen temsilcimiz Zara Belediyespor, ligde aldığı 2. galibiyetinin ardından, Sancaktepe’yi de hafta sonu yenip çıkışa geçmek istiyor. 8 puanla ligin dibinde yer alan Zara, rakibini yenip üst sıralara çıkmak için maçta canını ortaya koyarak oynayacak.

MAÇ PAZAR GÜNÜ

Zara Belediyespor ile Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü arasında 6 Aralık Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşma Zara K.Ahmet Başyurt stadyumunda oynanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!