USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Belediyeden Sivasspor İçin Örnek Çalışma?

Belediyeden Sivasspor İçin Örnek Çalışma?

Belediyeden Sivasspor İçin Örnek Çalışma?
17-12-2015 10:24
Google News


Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, bu kapsamda taraftarların Pazar günü 13.00’da 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmaya ilgi göstermesini sağlamak için hem afişlerle hem de sesli mesajlarla çağrıda bulunulacağını söyledi.

MUSTAFA IŞIK

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Sivas Belediyesi olarak Sivasspor’a destek olmak amacıyla bazı çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi. Sivasspor’un moral ve motivasyonunun artması için taraftar desteğinin çok önemli olduğunu belirten Özaydın, taraftarların maça ilgi göstermesini sağlamak için afişler ve özel halk otobüslerinde yayınlanacak, Belediye Başkanı Sami Aydın’ın mesajının da yer aldığı sesli yayınlarla taraftarlara çağrıda bulunulacağını söyledi.

‘SİVASSPORUMUZ

SİVAS İÇİN ÖNEMLİ BİR MARKA’

Sivasspor’un Sivas’ın en önemli markası olduğunu belirten Özaydın, kırmızı-beyazlıların süper ligde mücadele etmesinin kent için çok büyük önem taşıdığını, yiğidoların bu zor günde ihtiyaç duyduğu desteği sağlamak için, belediye olarak ellerinden geleni yapmak istediklerini söyledi. Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde Ulaşımdan Sorumlu Belediye Başkan Danışmanı Erdoğan Yuvacı ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Kaynar ile bir araya gelen Özaydın, Sivasspor destek olmak amacıyla yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu.

Daha sonra, bu çalışmalar hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan Özaydın; ‘Sivassporumuz, gerçekten son haftalarda gerçekten zor anlar yaşıyor. Halk arasında ‘nereye gidiyoruz, Sivasspor’un durumu ne olacak?’ diye büyük bir tedirginlik var. Ben bunu her gittiğim yerde görüyorum. Sivasspor, Sivas’ımız için çok önemli. Bizim için bir marka. Maddi ve manevi yönden tarif edilemeyecek derecede Sivas için önemli olan bir marka. Allah korusun Sivasspor’un ligden düştüğünü düşünün. Şuanda 100 milyon liralık çok modern bir stadyum yapılıyor, onun yanına 4-5 bin kişilik kapalı spor salonu, yüzme havuzları yapılıyor. Bunların hepsi Sivas’ımız ve Sivassporumuz için çok önemli. Sivas Belediyesi olarak Sivasspor’un başarıya ulaşması için ne yapmamız gerektiği konusunda ulaşım danışmanımız Erdoğan Bey, Ulaşımdan sorumlu müdürümüz Mehmet Bey bir araya geldik. Acaba Sivasspor’a destek açısından ne yapabiliriz bunu görüştük. Tabi ilk aklımıza gelen 300’e yakın bir afiş hazırlayalım, bunları otobüslerimizin arkasına, duraklara asalım, halkımızı önümüzdeki Pazar günü saat:13.00’da yapılacak olan Sivasspor-Kayserispor maçına davet edelim, seyirci desteğinin tam olmasını sağlayalım diye böyle bir düşünce belirdi. Ulaşım Müdürümüz Mehmet Bey bu konuda hemen görevi üstlendi. Cuma gününden itibaren bütün otobüslerimizde, duraklarımızda halkımızı stada davet eden afişlerimizi göreceksiniz. Bununla da yetinmeyeceğiz. Cuma gününden itibaren yine bütün otobüslerimizde sesli yayınlar yapacağız. Sivassporumuzu desteklemek adına Sivas Belediye Başkanımız Sami Aydın mesaj verecek ve halkımızı da stada davet edeceğiz. Bu çok önemli. Sivasspor’a önce halkımız sahip çıkmalı, desteğini maddi manevi sürdürmeli. Ben inanıyorum ki Sivassporlu futbolcularımız halkın desteği karşısında daha iyi motive olacaklar, bütün güçlerini Kayserispor’u yenmek için kullanacaklar. Onun için bu destek çok önemli. Çünkü seyircinin desteği, Sivasspor’u ve Sivasspor yönetimini motive etmek açısından en büyük etken diye düşünüyoruz. Bundan dolayı bu işi önemsiyoruz. Sivas Belediyesi olarak bu anlamda her türlü desteği sağlayacağız.’ İfadelerini kullandı.

‘SİVASSPOR TARAFTARINA

DESTEK SAĞLIYORUZ’

Sivasspor’un en fazla desteğe ihtiyaç duyduğu şu günlerde, taraftarlara da çeşitli katkılar sağladıklarını belirten Özaydın, bu doğrultuda kendisinden çeşitli malzemeler talep eden genç taraftarların isteğini de geri çevirmediğini söyledi.

Özaydın; ‘Önceki gün Sivasspor’a destek veren gençlerimiz yanıma geldi. 70 metre bez, 50 tane konfeti istediler. Ben de hemen bezlerinin siparişini verdim arkadaşlarım gitti aldılar. İnşallah konfeti için de çalışmalarım sürüyor. Yine bu stadyumda kullanmaları için bir takım malzemeler konusunda yardımcı olacağımızı da beyan ettim.’ Dedi.

‘FAALİYETLERİMİZ

ARTARAK DEVAM EDECEK’

Sivasspor’a destek olma noktasındaki çalışmaların artarak devam edeceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, taraftarlara hafta sonu oynanacak maça ilgi göstermeleri noktasında çağrıda bulundu.

Özaydın, şu ifadeleri kullandı:

‘Faaliyetlerimiz bu anlamda artarak sürecektir. Bundan sonra da üzerimize düşen görevler var ise gerek Belediye Başkanımız Sami Aydın’ın talimatıyla gerekse basın halka ilişkiler müdürlüğümüz, ulaşım müdürlüğümüz ve bütün birim müdürlüklerimizle üzerimize düzen görevleri yapmaya hazırız. Bunu özellikle ifade etmek istiyorum. İnşallah Sivassporumuz, taraftarlarımızın da desteğiyle bu Pazar çok önemli olan bu maçı kazandığı takdirde, hem futbolcularımız, hem yönetim, hem halkımız motive olacak. Bundan sonraki maçlara daha güçlü gireceğiz, daha rahat gireceğiz ve Sivasspor inşallah üst seviyelere çıkacak. İnşallah bu desteğimiz her zaman sürecektir.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!