USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Konya´dan Galip Geleceğiz?

?Konya´dan Galip Geleceğiz?

?Konya´dan Galip Geleceğiz?
18-02-2016 10:18
Google News

İRADE / SPOR SERVİSİ

Çaykur Rizespor maçında attığı muhteşem golle Medicana Sivasspor’un galibiyet hasretini dindiren Hasan Kabze, Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyaret etti. Kendi formasını Başkan Aydın’a hediye eden Kabze, Sivasspor’un bulunduğu sıkıntılı süreçten en kısa sürede kurtulacağını kaydetti.

Atmış olduğu golle Sivasspor’a galibiyeti getiren Kabze’yi tebrik eden Başkan Aydın, ‘Gerçekten çok zor bir maç oldu ama bizi rahatlatan ve önümüze umutla bakmamızı sağlayan bir sonuç oldu. Sergilediğiniz performanstan ötürü sizi kutluyorum.’ dedi.

Sivasspor’un Süper Lig’deki son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Aydın ve futbolcu Hasan Kabze,  Rize galibiyetinin takımı rahatlattığını kaydetti.

KABZE: ‘KONYA MAÇI ÇOK OLACAK’

Sıralamada üst takımlara yaklaşmak istediklerini söyleyen Kabze, ‘Önümüzdeki Konya maçı çok zor bir deplasman olacak. Çünkü takım savunmasını çok iyi yapan bir ekip ama inşallah o maçtan da galip ayrılmak istiyoruz.’ şeklinde konuştu.

Konya’nın oturmuş bir ekibi olduğuna işaret eden Başkan Aydın ise, ‘Konya maça rahat çıkacağı için Sivasspor’un galip gelme şansının yüksek olduğuna inanıyorum.’ ifadelerini kullandı.  


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!