USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Rastgele Hafriyat Dökmeyin?

?Rastgele Hafriyat Dökmeyin?

?Rastgele Hafriyat Dökmeyin?
19-03-2016 22:22
Google News


SERCAN ÇETİNEL / ÖZEL HABER

Zaman zaman gerek billboardlarla gerekse afişlerle vatandaşları bilgilendiren Sivas Belediyesi, çalışmalarında hız kesmiyor.

Buna bir örnek olarak da yine son günlere ilimizdeki birçok yerde bulunan billboard ve raketlere rastgele hafriyat dökülmemesi hakkında uyarılarda bulundu.

Kış aylarını geride bırakarak Yaz aylarına yaklaştığımız bugünlerde inşaat sezonu da başlamış oldu. İlimizde birçok yerde inşaat çalışmaları hız kazanırken, bir yandan da inşaat atıkları dökülmeye başladı.

Sadece ilimizde değil Türkiye genelinde hafriyat ve inşaat atıklarının belirlenen alanlar dışına dökülmesi sezonun en büyük sıkıntısı haline geldi. Belediyeler ise bu sorunların önüne geçmek için hafriyat dökme alanı belirlese de duyarsız vatandaşlar zaman zaman çevreyi kirletmeye devam ediyor.

Bu sorunlarla karşılaşmak istemeyen Sivas Belediyesi ise Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü koordinesinde il merkezinin görünen alanlarında ki reklam panolarına büyük başlıkla ‘dökmeyin’ ifadesine yer vererek dikkat çeken bilgilendirme panosunda, ‘izin verilen yerden başka bir yere rastgele hafriyat dökümü yapanlara cezir müeyyideler uygulanacaktır’ ifadelerine yer verildi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!