USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TSYD´DEN Başkan Aydın´a Plaket

TSYD´DEN Başkan Aydın´a Plaket

TSYD´DEN Başkan Aydın´a Plaket
21-04-2016 09:12
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas İl Temsilciliği tarafından, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’a, Sivas Belediyespor’a, Medicana Sivasspor’a, ilimizdeki amatör spor branşlarına ve Sivas’taki spor medyasına desteğinden dolayı plaket takdim verildi.

Sivas Sosyal Tesislerde düzenlenen sabah kahvaltısı programına, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, belediye başkan yardımcıları, TSYD Sivas İl Temsilcisi Kemal Çağlayan, Basın İlan Kurumu Sivas Şube Müdür Mustafa Yüksel, gazete imtiyaz sahipleri, yerel televizyonlarda spor programı yapan yorumcular, ajans temsilcileri ve kentteki spor muhabirleri katıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen programda, TSYD Sivas İl Temsilcisi Kemal Çağlayan, Sivas Belediyespor’a, Medicana Sivasspor’a, amatör spor branşlarına ve ilimizdeki spor muhabirlerine müsabakalardaki desteğinden dolayı başkan Aydın’a plaket takdim etti.

İL TEMSİLCİSİ ÇAĞLAYAN:

‘BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Programda konuşan TSYD Sivas İl Temsilcisi Kemal Çağlayan, Sivas Belediye Başkanı Aydın’a teşekkür ederek, Sivas basınıyla her zaman iç içe olduklarını ifade etti. Çağlayan, şunları söyledi; ‘Göreve geldiği günden itibaren Sivas’ta amatör sporun gelişmesi, kalkınması ve kitlelere yayılması amacı ile başlatmış olduğu çalışmalara doğrultusunda büyük bir başarı elde eden hem amatör sporda hem de profesyonel ligdeki Sivas Belediyespor’a, voleybola, hentbola salon sporlarında olduğu gibi başarılara imza atan Belediye Başkanı Sami Aydın’a, aynı zamanda spor medyasına göstermiş olduğu katı ve desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Türkiye Spor Yazarları Derneği adına kendisine plaket takdim ediyoruz. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki bu yıl özellikle deplasmana gidecek olan arkadaşlarımızın sıkıntılarını gidermek amacıyla bize bir araç tahsisi yapacağını söyleyen başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.’

BAŞKAN AYDIN: ‘MEMNUNİYET DUYUYORUM’

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin böyle bir jestinden dolayı memnuniyet duyduğunun altını çizerek; ‘Ben öncelikle Sivas’taki spor yazarlarımıza, siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin böyle bir jest yapmış olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade ediyorum. Spor sadece profesyonel anlamda değil, daha sağlıklı daha zinde nesillerin yetişmesi anlamında her zaman destek olduğumuz bir alan’ dedi.

‘TÜRKİYE’DEKİ EN GÜZEL SPOR

SALONU ALANI ÇALIŞMAMIZ VAR’

Başkan Aydın, Sivas’ spor konusunda büyük ve yeni projeler yaptıklarını söyleyerek, hedeflerinin Sivas’ta sporu sevdirmek olduğunu ifade etti. Aydın; ‘İnşallah bu konuda çok önemli yatırımlar planlıyoruz. Yeni projelerimiz var. Özellikle Karşıyaka Mahallesi bölgesinde çok geniş bir alan oluşturduk yeni hızlı tren hattını fırsat bilerek. Burada hem salon sporları, kapalı spor salonu dahil olmak üzere. Buz pateni, açık ve kapalı spor alanları, voleybol, basketbol, futbol sahaları, antrenman sahaları yapacağız. Türkiye’deki en güzel, en kapsamlı spor salonu alanı çalışmamız var. Projeler üzerinde çalışıyoruz şu an. Hedefimiz Sivas’ta sporu sevdirmek, sporun değişik dallarını sevdirmeyi amaçlıyoruz. Bu konuda oraya gelen her sporcu profesyonel olsun anlamında değil, gençlerimizin oralardan faydalanmasını istiyoruz. Çok kabiliyetli çok yetenekli olan sporcular şehrimizi ve ülkemizi temsil ederse bundan da ayrı bir gurur duyarız’ diye konuştu.

‘SİVASSPOR’UMUZ LİGDE

KALIR DİYE UMUT EDİYORUZ’

Belediye Başkanı Sami Aydın son olarak, Medicana Sivasspor’un ligdeki durumunu değerlendirerek, ligde kalma mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceğine inandığını söyledi. Aydın; ‘Bu yıl futbolda buruğuz işin doğrusu ama her şey resmi olarak bitmiş değil. Resmi olarak bitene kadar mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğiz. Gerçekçi olmak lazım zor bir durum ama imkansız diyemeyiz. Çünkü hala rakiplerimiz olduğuna göre şansımız hala bizim elimizde. Bu anlamda inşallah Sivasspor’umuz ligde kalır diye umut ediyoruz. Biz belediye olarak şehrimizin her alanında olduğu gibi spor alanında da sizlerle birlikte olmaktan mutlu olacağız. Bütün branşlardaki sezonun kazasız belasız sona ermesini diliyorum. Bu yaz önemli bir turnuvamız var, Milli takımımıza buradan başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı.

AYDIN, GAZETECİLERLE SOHBET ETTİ

Programın ardından Belediye Başkanı Aydın, açık havada gazetecilerle oturarak çay içerek sohbet etti. Sıcak ve samimi geçen ortamda, son olarak program toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!