USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hırslı Yiğidolar

Hırslı Yiğidolar

Hırslı Yiğidolar
24-08-2016 16:56
Google News


OĞUZHAN SARZEP

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, ligin ikinci haftasında kendi evi ve seyircisi önünde Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kendi kulüp tesislerinde Teknik Direktör Osman Özköylü ve yardımcıları nezaretinde çalışmalarını tam gaz sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanı yaklaşık 2 saat sürdü.

Yoğunlukla top kapma ve pas çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, rakibine karşı iddialı ve hırslı hazırlanarak maça da galibiyet parolası ile çıkacak.

FUTBOLCULAR GÖZ DOLDURDU

Mersin İdmanyurdu maçı öncesi yapılan antrenmanda Sivassporlu futbolcuların hırslı ve iddialı oldukları görüldü. Futbolcular, antrenmanlardaki performanslarıyla Pazar günü oynanacak Mersin müsabakası öncesi umut verirken, çalışmalarındaki gayretleriyle de göz doldurdular.

GALİBİYETE ODAKLANDILAR

Futbolcular da Pazar günü saat 19.30’da oynanacak Mersin İdmanyurdu karşılaşması için resmen galibiyete kilitlenmiş durumdalar. Gerek futbolcular, gerek teknik heyet gerekse yönetim Mersin müsabakası için galibiyete odaklandılar.

ÇALIŞMALAR DURMAKSIZIN SÜRECEK

Kırmızı-beyazlı takım Mersin maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde bugün yapılacak olan antrenmanla devam edecek. Bugün gerçekleştirilecek olan antrenmanın basına ve taraftara açık olup olmayacağı da henüz açıklanmadı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
24.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!