USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Koçarslan: ?Futbolcularımıza İnanıyor ve Güveniyoruz?

Koçarslan: ?Futbolcularımıza İnanıyor ve Güveniyoruz?

Koçarslan: ?Futbolcularımıza İnanıyor ve Güveniyoruz?
29-09-2016 16:35
Google News


İRADE / SPOR SERVİSİ

BAL’ın ilk haftasında Sivas Demirspor, kendi evinde yaptığı 68 Aksaray Belediye maçında alının 0-0 beraber ile ilgili Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan ve Teknik Direktör Hayrettin Yerlikaya açıklamalarda bulundu.

Tüdemsaş Genel Müdürü ve Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan 0-0 sona eren maç ile ilgili futbolcularına iyi mücadele ettiklerinden dolayı teşekkür ederek; ‘Sahada sergilenen mücadele ile birlikte alınan 1 puan için futbolcularımızı kutluyorum. Kazansak veya kaybetsek fark etmez bu maçta olduğu gibi bundan sonrada centilmenliği elden bırakmadan kulübümüze yakışan şekilde yolumuza devam edeceğiz. Futbolcularımıza inanıyor ve güveniyoruz’ dedi.

YERLİKAYA: ‘ELLERİNDEN

GELEN GAYRETİ GÖSTEDİLER’

Sivas Demirspor Kulübü Teknik Direktörü Hayrettin Yerlikaya ise, futbolcuların maçta galibiyet için ellerinden gelen gayreti gösterdiğini ifade ederek; ‘68 Aksaray grubun güçlü takımlarından biri. Sahada futbolcu kardeşleri elinden gelen mücadeleyi sergiledi. İlk lig maçımızda sahadan 1 puanla ayrıldık. Bu maçı bizde kazanabilirdik. Rakibimiz 68Aksaray Belediyespor’da kazanabilirdi. Futbolcu arkadaşlarımız sahada kazanmak için elinden gelen gayreti gösterdi. Tebrik ediyorum’ şeklinde konuştu.

Diğer yandan BAL ligi temsilcimiz Sivas Demirspor, 2 Ekim Pazar günü deplasmanda Kayseri Şekerspor ile karşı karşıya gelecek.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!