USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yoğun Tempo

Yoğun Tempo

Yoğun Tempo
01-11-2016 15:57
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. liginde mücadele eden Sivasspor, ligin 10. haftasında kendi sahasında karşı karşıya geleceği Elazığspor maçının hazırlıklarına dün akşam yoğun bir tempoyla başladı.

Vali Lütfullah Bilgin Tesislerinde dün akşam bir araya gelen Sivasspor’un antrenmanı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Teknik Patron Mesut Bakkal ve yardımcıları nezaretinde yapılan antrenman öncesinde, teknik hoca futbolcularıyla kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Daha sonra antrenmana tempolu koşu ile başlayan kırmızı-beyazlı ekip, açma-germe hareketleri ile çalışmalarını sürdürdü. Daha sonra futbolcular gole dönük çalışmalar yaparak hazırlanırken, 5’e 2 top çalışması yaptı. Ardından antrenman yapılan çift kale maçla sona erdi.

Gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların ve teknik ekibin bir hayli neşeli oldukları gözlenirken, yaptıkları çalışmalar ile de göz doldurdular.

Sivasspor, hafta sonu yapacağı Elazığspor ile karşı karşıya geleceği maçın hazırlıklarını bugün yapacağı idmanda sürdürecek.

Diğer yandan ligin 10. haftasında Sivasspor ile Elazığspor arasında Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!