USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çapanoğlu: ?Çıkışımız Devam Edecek?

Çapanoğlu: ?Çıkışımız Devam Edecek?

Çapanoğlu: ?Çıkışımız Devam Edecek?
23-11-2016 18:05
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto 2. lig beyaz grupta mücadele eden Sivas Belediyespor’da Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, ligde çıkışlarının devam edeceğini ve liderlik koltuğuna oturacaklarını söyledi.

Çapanoğlu, Kahramanmaraş maçı ile ilgili yaptığı açıklamasında, müsabakadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

‘EMİN ADIMLARLA DEVAM EDECEĞİZ’

Teknik Direktör Çapanoğlu, ligde emin adımlarla devam ettiklerini vurgulayarak; ‘Kahramanmaraş maçını gerçekten kazanmamız gerekiyordu. Kazandık çıkışımız devam ediyor. Şuanda ligde iyi bir konumdayız. Kahramanmaraş maçını da evimizde kazandığımız için mutluyuz. Emin adımlarla ligde yolumuza devam edeceğiz. İnşallah liderlik koltuğuna oturup taraftarımızı sevindireceğiz. Bu galibiyetten dolayı sporcularımı tebrik ediyorum. Bu soğuk havaya rağmen stada gelip bize destek veren tüm taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyor bu galibiyeti de onlara hediye ediyorum’ şeklinde konuştu.

‘ZOR BİR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORUZ’

Tecrübeli çalıştırıcı Çapanoğlu, Kahramanmaraş maçının geride kaldığını ve ligin 14. haftasında oynayacakları Amed Sportif maçı hazırlıklarına başladıklarını dile getirerek şunları söyledi; ‘Bu hafta lider Amed Sportif ile Diyarbakır deplasmanında oynayacağız. Hazırlıklarımızı kazanmak üzerine yapacağız. Yoğun bir antrenman programıyla hazırlanacağız. Amed Sportif şuanda ligin lideri. Zor bir maç olacak bunun bilincindeyiz. Rakibimizi de iyi tanıyoruz. İnşallah galibiyet bizim olacak. Diyarbakır deplasmanından 3 puanla dönmek için elimizden gelenin daha da iyisini yapacağız. Futbolcularıma sonsuz güveniyorum her zaman ki gibi.’

AMED MAÇI PAZAR GÜNÜ

Diğer yandan Sivas Belediyespor ile Amed Sportif arasında 27 Kasım Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 13.00’da başlayacak.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!